1931 Yritysverkosto

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava Ilves on noussut yhdeksi Tampereen valtakunnallisesti näkyvimmistä käyntikorteista. Seuran mukana oleva liike-elämä ja kotiotteluissamme käyvät kannattajamme mahdollistavat iskukyvyn ja vastaavasti menestyvän Ilveksen tuoma lisäarvo on kaikille tamperelaisille yhteinen.

Haasteet ovat kuitenkin kovat ja aivan huipulle pääsemiseen Ilves tarvitseekin koko talousalueen yhä laajemman tuen. Ilves 1931 Yritysverkosto on yrityksille luotu täysin uudenlainen ja erittäin suosittu tapa tukea Ilves huippujalkapalloa sekä junioritoimintaa. Ilves 1931 Yritysverkostokumppanit saavat kauden aikana monia erilaisia etuja kuten näkyvyyttä, mahdollisuuksia tärkeiden kontaktien luontiin sekä tietenkin ottelulippuja Veikkausliigan kotiotteluihimme.

Halutessanne lisätietoja ottakaa ystävällisesti yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen ilvesjalkapallo(at)procito.fi. Vastaamme mielellämme kaikkiin Ilves 1931 Yritysverkostoon liittyviin kysymyksiin. Toivottavasti saamme myös Teidät tarttumaan tähän loistavaan mahdollisuuteen ja pääsemme toivottamaan Teidät Ilves1931 Yritysverkosto -yhteistyökumppanina tervetulleeksi otteluihimme Ratinaan!

1931 Yritysverkoston Kulta -jäsenet

1931 Yritysverkoston Plus -jäsenet

1931 Yritysverkoston Klassikko -jäsenet

 Hotelli ja Ravintola

 Hyvinvointi ja Liikunta

 Kaupanala

 Kuljetus ja Logistiikka

 Markkinointi ja Viestintä

 Palvelut ja Muut

 Rakentaminen

 Teollisuus

 Tietoliikenne ja Tekniikka