Baba Mensahin kuntoutuminen etenee

”I’m Baba Mensah”, vastaa iloinen jätti toimittajalle Ilveksen pukukopeilla. On jälleen yksi harjoituspäivä Kaupissa ja joukkue kokoontuu pallotreeneihin ja mediatehtäviin. Baba Mensahilla on edessään pelaajakuvan otto ja polven kuntoutusta fysiikkavalmentaja Heli Rekimiehen johdolla.

Mensah kävi läpi polven leikkausoperaation talvella tulleen vamman jälkeen. Ilvekselle tärkeä pelaaja oli vamman tultua ilmi pettynyt, mutta nyt hänestä loistaa ilo ja intohimo Ilvestä ja jalkapalloa ja työntekoa kohtaan.
-Kuntoutuminen etenee suunnitellusti leikkauksen jälkeen. Se oli erittäin vaikea hetki, sillä olin panostanut paljon tähän kauteen. Mutta täytyy vain jatkaa työskentelyä ja ottaa vastaan mitä tulee.
Kiitos Helille, seuralle, joukkueelle ja kannattajille kaikesta avusta. Helikin oli yllättynyt kuinka nopeasti olen edennyt. Keskityn nyt täysillä kuntoutumiseen.

Heli Rekimies on Ilveksen fysiikkavalmentajana vastuussa pelaajien kuntoutuksesta. Hänen avullaan
-Baballa on nyt seitsemän viikkoa leikkauksesta ja olemme edenneet aikataulun mukaisesti progressiivisella kuntoutuksella vamman jälkeen. Hän saa tehdä pyöräilyä, voimaharjoittelua ja muutaman viikon päästä pääsemme juoksemaan ja pallokin tulee mukaan.

Rekimies sanoo yllättyneensä Baban nopeasta edistyksestä
-Täytyy sanoa, että on edennyt paremmin kuin vastaavat tapaukset aikaisemmin. Liikkuvuus oli lähestulkoon alusta asti täysi ja lihasvoima on palautunut tosi hyvin. En ole moista aiemmin nähnyt. Baba on kyllä täysi ammattilainen tässäkin asiassa. Tekee tosissaan töitä ja käyttää kuntoutukseen paljon aikaa.

Baba lähettää terveisensä Ilveksen kannattajille.
-Jatkakaa työskentelyä täysillä. Ilman kannattajia Ilves ei voi kehittyä. Ensi kausi tulee olemaan täynnä yllätyksiä!

Katso Baban sympaattinen haastattelu IlvesTV:stä. Muista tilata kanava niin saat ilmoitukset uusista videoista heti niiden ilmestyttyä.

Lue lisää Ilveksen fysiikkavalmennuksesta ja palveluliiketoiminnasta.

Ilves panostaa fysiikkaan: fysiikkavalmentaja Heli Rekimies päätoimiseksi Ilvekseen

Lue myös