Ennakko: Ilves hakee voimaa Tammelasta

Viime syksyn PS Kemi -ottelussa Jaakko Juuti heilutti verkkoja ja huudatti Tammelan yleisöä

Ilves – PS Kemi keskiviikkona klo 18:30

Seurat kohtasivat ensimmäistä kertaa Veikkausliigassa viime kaudella. Ensimmäisen kolmesta keskinäisestä ottelusta voittivat kemiläiset 1-0, toinen päättyi jo tasan 1-1 ja viimeisin päättyikin sitten Ilveksen 2-0-voittoon Jaakko Juutin ja Mikael Soisalon maaleilla. Kotijoukkue pyrkii jatkamaan tätä kehityskaarta.

Loistavan kauden Ilveksen laitahyökkääjänä pelannut Soisalo siirtyi vuodenvaihteessa Middlesbrough FC:hen. Nyt kun Englannissa on sarjakausi päättynyt, palaa ”Soikkeli” keskiviikkona katsomaan vanhan joukkueensa edesottamuksia Tammelan lehtereille. Newcastle Unitediin siirtynyt 17-vuotias maalivahtilupaus Otto Huuhtanen on myös seuraamassa kasvattajaseuraansa. Molemmat nuorukaiset ovat tavattavissa ja haastateltavina tapahtuma-alueella klo 17:45.

Pohjoista potentiaalia

PS Kemi on kahdeksan ottelun jälkeen kerännyt seitsemän pistettä. Sijoitus on sarjan häntäpäässä toiseksi viimeisenä, mutta komeat päänahat SJK:sta ja FC Interistä osoittivat, että kemiläiset pystyvät voittamaan suuriakin ennakkosuosikkeja. Viime lauantaina Karihaarassa tuli kuitenkin niukka 0-1-tappio VPS:n isäntänä.

Jari Åhmanin käskyttämä joukkue on uudistunut rajusti viime vuodesta, mutta laadukkaita vahvistuksia on löytynyt menetysten tilalle. Kymmenisen vuotta Yhdysvaltojen pääsarjassa uraa tehnyt Abdoulie Mansally hallitsee kaikki vasemman laidan roolit. Lähes kaksimetrinen Gambian maajoukkuehyökkääjä Momodou Ceesay on kova pelote maalin edustalla. Myös keskiakselin voimanpesät Julián Guevara ja Juuso Laitinen ovat myrkkyä vastustajien kaksinkamppailupelaamiselle.

Tunteiden vuoristoradassa on seuraavana vuorossa riemua

Yhden ottelun enemmän pelannut Ilves keikkuu keskikastissa tällä hetkellä seitsemäntenä. 13 pisteen saaliseen odotettiin lauantaina lisäystä Jyväskylästä, mutta JJK otti avausvoittonsa maalein 3-1. Tuco laukoi keltapaitojen ainokaisen pilkulta. Vierailijoiden vaisu esitys jätti paljon parannettavaa.

Päävalmentaja Jarkko Wissin miehistön tähänastista kautta on leimannut epätasaisuus otteluiden välillä. Toisaalta lohtua voi hakea siitä, että mikäli ailahtelu jatkuu, niin keskiviikkona Tammelassa nähdään uudella ja uljaalla ilmeellä pelaava Ilves-lauma. Paluu pistekantaan vaatii tason nostamista esim. viikon takaisen VPS-voiton kaltaiseksi. Siinä auttaa erityisesti kotiyleisön tuki, joten tervetuloa sankoin joukoin kannustamaan Ilves takaisin voittojen tielle!

Tietoja ottelutapahtumasta


Tammelan koulun portit aukeavat yleisöpalveluineen klo 16.30. Alueella on mm. musiikkia, haastatteluita sekä ruoka- ja juomatarjoilua. Muut portit aukeavat klo 17.30. Tänä keskiviikkona haastateltavina ovat Englannissa ammattilaisuraa tekevät ex-Ilvesläiset Mikael Soisalo ja Otto Huuhtanen.

Pääsyliput

Aikuiset: muut kuin pääkatsomo 15 €.
Aikuiset: numeroitu paikka pääkatsomosta, ennakkoon 17 € / ovelta 20 €

Opiskelijat ja eläkeläiset: muut kuin pääkatsomo 12 €.
Opiskelijat ja eläkeläiset: numeroitu paikka pääkatsomossa, rivit 1-5, ennakkoon 16 € / ovelta 17 €

Lapset 7-15-vuotiaat: muut kuin pääkatsomo 5 €.
Alle 7-vuotiaat: ilmaiseksi, ei pääkatsomo.

Alennuslippuun oikeuttava todistus esitettävä portilla. Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankki/luottokortti ja Smartumin kulttuurisetelit.

ENNAKKOLIPUNMYYNTI
Ennakko-ostamiseen ja toimituksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteys info@seamchip.fi. Jos lippu/liput eivät ole saapuneet ostotapahtuman jälkeen sähköpostiisi tarkasta ensimmäisenä roskaposti.
Lippuja myy myös Ilveksen toimisto (Rieväkatu 2) arkisin klo 9.00 – 16.00.

Otteluisäntä
                        
Lähitapiola Pirkanmaa on talouden, turvallisuuden, terveyden ja hyvinvoinnin neuvonantaja; luotettu kumppani, joka ottaa haltuun asiakkaidensa elämänkaaren kokonaisvaltaisesti ja ennakoiden. Otteluisäntä arpoo Jopo-polkupyörän tämän illan pelin päätteeksi kaikkien LähiTapiolan pisteellä arvontaan osallistuneiden kesken.

Kutsuottelu

Tapahtuma on samalla myös Futis-Liigan kutsuottelu, jonne tuhannet Ilveksen juniorit ovat kutsuttuina kunniavieraina. Tervetuloa kera perheenjäsenten. Kutsu sisältää sisäänpääsyn kaikille Ilveksen Futis-Liigan junioreille ja perheenjäsenille samaan aikaan. Futisliigalaiset kokoontuvat Tammelan koulun pihalle, josta siirtyminen stadionille alkaa klo 17.45. Ilmainen kutsusisäänpääsy on ehdollinen vain yhteissiirtymisen ajan.

Uudet Ilves-kellot myynnissä Ilves Storessa


Ilves – PS Kemi
Ke 31.5. klo 18.30
Tammelan stadion

Veikkauksen vedonlyönnissä kaikki Veikkausliigan ottelut. Tätä linkkiä käyttämällä pääset suoraan päivän kertoimiin ja tuet samalla Ilveksen juniorityötä: www.ilvesedustus.fi/veikkaus

Muista myös Vakion Kesäkisa 2017

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/IlvesEdustus">Tweets by IlvesEdustus</a> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Lue myös