Felipe Aspegren palaa Ilvekseen

Kauden 2020 Veikkausliigan syöttöpörssin Ilveksessä voittanut laitapuolustaja Felipe Aspegren palaa Tampereelle ja Ilvekseen kaksi vuotisella sopimuksella. 28-vuotias Aspegren pelasi viime kaudella KuPS:ssa sekä SJK:ssa.

Ilveksen tulevan kauden joukkue sai erinomaisen vahvistuksen, kun Veikkausliigan parhaimpiin laitapuolustajiin lukeutuva Felipe Aspegren solmi seuran kanssa 2-vuotisen sopimuksen.

Useimmiten oikeana laitapuolustajana nähty Aspegren on taitava ja monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan myös vasempana puolustajana sekä keskikentällä. 220 Veikkausliigan ottelun kokemuksella hän tuo myös tarvittavaa kokemusta ja johtajuutta kentälle.

Kaudella 2020 Ilveksen kannattajat saivat nauttia hänen mainioista keskityksistään. Aspegren voittikin syöttöpörssin yhdessä KuPS:n Urho Nissilän kera tuolla kaudella. Hänen ominaisuutensa sopivat Ilveksen pelitapaan kuin kuuluisa nenä päähän.

Kolumbiassa syntynyt, mutta jo hyvin nuorena Suomeen muuttanut Aspegren on HJK:n juniorikoulun kasvatti. FC Interin, SJK:n ja TPS:n kautta KTP:hen siirtynyt Aspegren ehti pelata yli 70 Veikkausliigan ottelua ennen siirtymistään Ilvekseen kaudelle 2016.

Kauden 2021 aikana Aspegren siirtyi Kuopioon KuPS:n riveihin, joista päättyneen kauden lopulla Seinäjoelle SJK:hon. Paluu Ilvekseen tuli ajankohtaiseksi, kun hän oli päävalmentaja Toni Kallion kanssa keskustellut Ilveksen tavoitteista rakentaa uusi ja menestyvä joukkue.

Oma lähitavoite Aspegrenille on päästä pelaamaan paljon ja isossa roolissa. Hän haluaa pelata hyökkäävää ja voittavaa jalkapalloa sekä saada tulosta aikaan niin syöttöjen kuin maalienkin muodossa. Ilveksen joukkueen hän uskoo nousevan takaisin Veikkausliigan kärkijoukkueiden joukkoon.

Katso Felpun haastattelu tästä!

Lue myös