Futisjuhla lauantaina Lähitapiolan tarjoamana

Tammelan stadionilla kohtaavat lauantaina Veikkausliigan kärkikamppailussa Ilves ja HJK. Mahtava tunnelman ja futisjuhlan tarjoaa otteluisäntämme Lähitapiola Pirkanmaa.

Ilves-HJK lauantai 16.9. klo 17.00 Tammelan stadion. Ennakkoliput tästä.

LÄHITAPIOLA ON ELÄMÄNTURVAA

LähiTapiolan tehtävänä on turvata omistaja-asiakkaidensa elämää ja menestystä. Toimintamme kulmakivi on tuottaa etuja asiakkaillemme.

LähiTapiola Pirkanmaa on talouden, turvallisuuden ja terveyden neuvonantaja. Tarjoamme elämänturvaa henkilö- ja maatila-asiakkaille, yrityksille ja yhteisöille.  Löydät meidät lahitapiola.fi/pirkanmaa.

Olemme yksi LähiTapiola-ryhmän kahdestakymmenestä itsenäisestä alueyhtiöstä. Asiakkaanamme olet yksi omistajistamme. Itsenäisenä alueyhtiönä olemme merkittävä toimija niin paikallisena työnantajana, veronmaksajana kuin asiakkaille tuottamamme turvan ja maksettujen korvausten kautta. Mm. korvaustoiminnasta syntyvät rahavirrat jäävät hyödyntämään paikallista elinkeinoelämää.

Haluamme panostaa toiminnassamme alan parhaaseen asiakaspalveluun. Meillä on noin 90 000 asiakasta, joille henkilökohtaista palvelua tarjoaa 120 pirkanmaalaista finanssialan asiantuntijaa. Elämänturva kuvaa tapaamme palvella asiakkaitamme läpi koko elämän ja sen muuttuvien tilanteiden, ennakoiden ja huolehtien. Pidämme sinuun yhteyttä, jotta sinun ei tarvitse huolehtia. Me teemme sen puolestasi.

TURVALLISUUSTEKOJA JA YRITYSVASTUUTA

Paikallisena vakuutusyhtiönä teemme hyvää lähiyhteisöissä tukemalla muun muassa paikallista kulttuuria ja liikuntaa ja toteuttamalla turvallisuutta edistäviä hankkeita.

Sankarikoulutus antaa yhteensä 40 000 koululaiselle ja 15 000 asiakkaalle eväät oikeanlaiseen hätäensiavun antamiseen ympäri maata. Autamme parantamaan suomalaisten ensiaputaitoja, jotta mahdollisimman moni ihmishenki säästyisi.  Koulutukset ovat jatkoa LähiTapiolan vuonna 2016 aloittamille Sankarikoulutuksille, jolloin teemana oli alkusammutustaidot. Koulutuksiin osallistui viime vuonna 27 000 henkilöä ympäri Suomea. 

Vuosittain myös tarkastamme maksutta asiakkaittemme tuhansia käsisammuttimia, jotta vahingoilta vältyttäisiin.


Lue myös