Hilan suunnittelema Ilves Burger perjantaina Pirkanmaan Pancho Villoissa

_MG_1127

Ilves ja Pancho Villa -ravintolat ympäri Pirkanmaata lanseeraavat Ilveksen kotiavauksen kunniaksi uuden hampurilaisaterian.

Nimittäin Ilves Burger tulee kaikkien kahdeksan pirkanmaalaisen Pancho Villa -ravintolan ruokalistoille perjantaina 29. huhtikuuta! Perjantaina on Tammelan stadionilla myös Veikkausliiga-kauden 2016 kotiavaus, kun Ilves kohtaa IFK Mariehamnin klo 18:30!

Ilves Burgerin on suunnitellut Ilveksen maalivahti Mika Hilander ja tämä herkullinen hampurilainen suunniteltiin Ideaparkin Pancho Villassa. Hilan vieressä oli ohjeita ja makuvinkkejä antamassa Pancho Villa -ravintoloiden Product controller Esa Huotari. Molemmat miehet olivat äärimmäisen tyytyväisiä Ilves Burgeriin!

”Minun suunnittelemassa Ilves Burgerissa on erittäin hyvä sämpylä ja mahtava pihvi. Lisäksi burgerissa on guacamole-valkosipuli-sekoitus, punasipulia, salaattia, tomaattia, nachoja, cheddarkastiketta sekä jalapenoa. Ja ranskalaisten kanssa suosittelen Ilves Burgeriin valkosipulidippiä.” kommentoi ruokamestariksi ryhtynyt Hila.

Ilves Burgereita löytyy perjantaista lähtien kaikista Pirkanmaan kahdeksasta Pancho Villa -ravintolasta (Ylöjärvi, Kangasala ja Lempäälän Ideapark sekä Tampereelta Lielahti, Tammela, Satakunnankatu, Hämeenkatu 7 ja Hämeenkatu 23). Perjantaina siis burgerille ja matsiin – tai toisinpäin!

Ilves – IFK Mariehamn pe 29.4. klo 18:30 Tammelan stadionilla.
Ennakkoliput netistä 
TÄÄLTÄ

Ennakkolippuja saa myös:
Ilveksen toimistolta osoitteesta Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16).
Tammelan R-kioskilta osoitteesta Tammelan puistokatu 35.

Liput:
Aikuiset, pääkatsomo (oma numeroitu paikka): ennakkoon 17 € / ovelta 20 €.
Aikuiset, muut kuin pääkatsomo: 15 €.
Opiskelijat ja eläkeläiset, muut kuin pääkatsomo: 12 €.
7-15-vuotiaat, pääkatsomo rivit 1-5 (oma numeroitu paikka): ennakkoon 10 € / ovelta 12 €.
7-15-vuotiaat, muut kuin pääkatsomo: 5 €.
Alle 7-vuotiaat, muut kuin pääkatsomo: ilmaiseksi.

Ilves-burger_netti

_MG_1139

_MG_1145

_MG_1154

_MG_1164

_MG_1175

_MG_1177

Lue myös