Huoltaja Ville Niemelä ja Ilves jatkosopimukseen

niemela-1

28-vuotias Ville Niemelä jatkaa Ilveksen huoltajana myös ensi kaudella. Tunnollisena huoltopäällikkönä ja kipeiden pukukoppiläppien kertojana tunnettu Niemelä on mielissään, että hommat jatkuvat.

”Jatkosopimus syntyi helposti. Kuka nyt ei haluaisi olla mukana perinteikkäässä ja kehittyvässä seurassa? Tietysti myös loistavat työkaverit – niin pelaajat kuin muu taustaryhmä – vaikuttivat erityisen paljon haluun olla jatkossakin mukana. Pakko mainita vielä erikseen Jarkko Wiss, joka on hieno mies ja ystävä.”

Niemelä on viihtynyt erinomaisesti hyvähenkisessä Ilveksessä ja mies on päässyt seuraamaan läheltä, kun nuoret pelaajat menevät eteenpäin ja ratkaisevat pelejä.

”Onhan se huomattavasti mukavampi palata esimerkiksi Kuopiosta aamuyöllä kotiin, kun sieltä on ollut 3 pistettä tuomisina. Ja tietysti kotiottelutkin ovat sujuneet tuttuun tapaan, eli tappioitta yhtä huhtikuista suonenvetoa lukuunottamatta. Hommia on ollut sopivasti ja välillä on pystynyt pitämään vapaatakin. Erityisen hienoa on ollut katsoa nuorten pelaajien kasvamista.”

”Terveisiä tamperelaisille jalkapallokannattajille. Tammelan stadion sitten täyteen kahdessa viimeisessä matsissa. Ja tottakai meiltä löytyy Veikkausliigan paras maalivahti Mika Hilander!” kommentoi Niemelä.

niemela2

— —
Ilveksen kaksi viimeistä kotiottelua:

Ilves – HIFK pe 14.10. klo 18:30 Tammelan stadion. 
Facebook-tapahtuma

Ilves – HJK ma 17.10. klo 18:30 Tammelan stadion.
Facebook-tapahtuma

LIPUT ENNAKKOON:
Netistä 
TÄSTÄ
Ilveksen toimisto, Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16). 
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 

Lue myös