Hyökkääjä Antto Hilska siirtyy Ilvekseen

hilska1

Ilves on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen 22-vuotiaan hyökkääjä Antto Hilskan kanssa. Hän oli Ilveksen kokoonpanossa jo viime viikonlopun Porin turnauksessa ja teki myös maalin FC Lahden verkkoon.

180-senttinen Hilska on TPV:n kasvatti ja hän siirtyi varsin nuorena Jyväskylään. Hilska on pelannut vuodesta 2011 lähtien JJK:ssa, missä hän teki viime kaudella Ykkösessä 9 maalia ja toissa kaudella 10 osumaa. Hänellä on kokemusta myös Suomen nuorisomaajoukkueista.

Hilska saapuu Ilvekseen täynnä intoa.

”Erittäin hyvät fiilikset sopimuksesta. Ensinnäkin se, että pääsen parin Ykkösessä pelatun kauden jälkeen pelaamaan taas Veikkausliigaa. Se on hyvä steppi uralleni. Tuntuu hienolta päästä pelaamaan taas kotikaupungissa ja Tammelan stadionilla.”

”Joukkueeseen on ollut helppoa tulla, sillä Ilveksessä on minulle enemmän tuttuja kuin tuntemattomia pelaajia. Päävalmentaja Wiss sekä pelaajista Hilander, Petrescu ja kumppanit ovat vanhoja tuttuja, ja lisäksi joukkueen nuorempia pelaajia vastaan on tullut pelattua.”

”Henkilökohtaisena tavoitteenani kaudella 2016 on saada tehoja irti. Hyökkääjälle maalit ja syötöt ovat tärkeitä, joten niitä pitää tulla. Joukkueen kanssa tarkemmat tavoitteet asetamme vielä erikseen.” kommentoi hyväntuulinen Hilska.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss on mielissään Hilskan sopimuksesta.

”Tottakai olen tyytyväinen, että Hilska siirtyy Ilvekseen. Hän on oman kylän poikia ja minulle tuttu pelaaja pitkältä ajalta. Hilska on iskenyt hyviä maalimääriä Ykkösessä parilla viime kaudella. Toivotaan, että hän pääsee aktiivisella tekemisellään myös Veikkausliigassa hyville maalimäärille.” kommentoi Wiss.

Ilveksellä on nyt 19 pelaajasopimusta kaudelle 2016.

Maalivahdit:
Mika Hilander
Otto Huuhtanen

Puolustajat:
Antti Hynynen
Tatu Miettunen
Samu Nieminen
Antti Koskinen
Heikki Aho
Felipe Aspegren (siirtyi KTP:sta Ilvekseen)

Keskikenttä:
Lauri Ala-Myllymäki
Eero Korte
Ibrahim Köse
Tomi Petrescu
Jaakko Juuti
Marco Matrone (siirtyi SJK:sta Ilvekseen)
Tuure Siira (siirtyi AC Oulusta Ilvekseen)

Hyökkäys:
Jonne Hjelm
Mika Lahtinen
Mikael Soisalo (siirtyi HJK:n organisaatiosta Ilvekseen)
Antto Hilska (siirtyi JJK:sta Ilvekseen)

 

Lue myös