Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa – samaan aikaan taistelu Suomen mestaruudesta käy kuumana

Joni Lehtonen (vas.) ja Topi Priha jatkavat Ilves/2:n ja A-poikien johdossa.

Ilves/2 ja A-pojat jatkavat tuttujen miesten vetäminä, kun Topi Priha jatkaa joukkueen vastuuvalmentajana ja Joni Lehtonen talenttivalmentajana.

Kyseisillä valmentajanimityksillä Ilves jatkaa viime vuosina kovaa pelaajakehitystulosta tehneen kaksikon kanssa. Priha omaa jo parinkymmenen vuoden kokemuksen nuorten pelaajien kehityksestä ja Lehtonen on mittavan pelaajauran jälkeen asteittain kehittynyt kokonaisvaltaisen harjoittelun huippuosaajaksi. Valmentajakaksikon ja heidän tiiminsä loistava yhteistyö on näkynyt hyvinä tuloksina niin joukkue- kuin yksilötasollakin.

Prihan ja Lehtosen jatkaminen tukee Ilveksen tavoitetta edelleen kehittää kilpavaiheen (B-juniorit ja Ilves/2) laadukasta harjoittelu- ja peliympäristöä, mahdollistaakseen kaikille pelaajille mahdollisuuden tavoitella omaa huippuansa kansalliselle sekä kansainvälisille kentille. Pelaajakehitystä tehdään tiiviissä yhteistyössä koko ajan myös Ilveksen edustusjoukkueen kanssa ja sen seurauksena moni kakkosjoukkueen pelaaja on tällä kaudella päässyt mittaamaan tasonsa aina Veikkausliigassa asti ja saanut mahdollisuuksia myös nuorisomaajoukkueissa sekä siirtymiseen kansainvälisille kentille.

Koska joukkue pelaa kahta sarjaa myös kaudella 2021 ja pelejä on kauden aikana paljon, joukkue katsastaa ja etsii myös tulevaisuudessa uusia eteenpäin pyrkiviä nuoria pelaajia Pirkanmaalta ja koko Suomesta.

Tiukat taistelut sarjan piikkipaikoista

Ilves/2 ja A-pojat pelaavat miesten Kakkosta ja P20 SM-sarjaa. Joukkueet ovat tehneet molemmissa sarjoissa tänä kesänä kovaa tulosta, kun miesten Kakkosessa joukkue on toisella sijalla Klubi 04:n jälkeen ja taistelee sarjan loppuun saakka nousupaikasta miesten Ykköseen. P20 SM-sarjassa joukkue on tällä hetkellä piikkipaikalla ja jahtaa historiallista SM-kultaa.

Varsinkin tämä viikko on niin joukkueelle kuin myös valmentajille todella hektinen. ”Onhan tässä vähän tiukka aikataulu. MP-ottelu kun siirtyi parin viikon takaa nyt keskiviikolle, niin tällä viikolla pelejä riittää”, valmentajat kertovat.

A-pojat pelaavat keskiviikkona Lamminpäässä Mikkelin Palloilijoita vastaan kello 16. Sarjassa on kolme ottelua jäljellä ja mestaruus on joukkueen yhteinen tavoite, jonka eteen on tehty iso määrä töitä. Torstaina on vuorossa miesten Kakkosen peli, kun joukkue kohtaa paikalliskamppailussa TPV:n Tammelassa kello 18:30. Siitä kahden päivän päästä A-pojat pelaavat kauden toiseksi viimeisen ottelunsa, kun vuorostaan FC Honka saapuu Lamminpäähän. Tuo ottelu alkaa lauantaina 27.9. kello 14.

Nyt on hyvä hetki lähteä seuraamaan ja kannustamaan tulevaisuuden huippulupauksia paikan päälle katsomoon, muistaen kuitenkin turvavälit ja muut koronaan liittyvät ohjeistukset.

Linkit

Miesten Kakkosen B-lohkon sarjataulukko: https://www.palloliitto.fi/kakkonen?group=2

P20 SM-sarjan sarjataulukko: https://www.palloliitto.fi/p20-sm

Juttu nuorien pelaajien esiinnoususta Ilveksen Veikkausliiga-joukkueeseen: https://ilvesedustus.fi/ilveksen-nuorisokaarti-tekee-vahvaa-lapimurtoa-kansalliselle-huipulle/

Matias Riikonen siirtyy Tanskan suurseura FC Kööpenhaminaan https://ilvesedustus.fi/matias-riikonen-siirtyy-fc-koopenhaminaan/

Priha ja Lehtonen työn touhussa Kaupin urheilupuiston uudella kentällä.

 

Lue myös

Sebastian Suvanne Ilves/2:n puolustukseen

Sebastian Suvanne Ilves/2:n puolustukseen

Tampereen Ilves vahvistaa Ilves/2-joukkueen puolustusta nuorten maajoukkuepelaaja Sebastian Suvanteella. 16-vuotias Suvanne siirtyy Ilvekseen FC Hongan riveistä. Suvanteen sopimus on mallia 2+1. Suvanne pelasi juniorivuosinaan HJK:ssa ja PPJ:ssa, ja siirtyi kaudelle...