Ilveksen ja Pihlajalinnan yhteistyölle jatkoa

Ilves jalkapallo ja Pihlajalinna ovat tehneet erittäin hyvää yhteistyötä jo kolmen vuoden ajan. Nyt osapuolet ovat solmineet uuden kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen piiriin kuuluvat kaikki Ilveksen noin 4500 jalkapalloilijaa aina edustusjoukkueista Ilves Futis-Liigan junioreihin asti. Sopimuksen myötä Ilves jalkapallo keskittää terveydenhuoltonsa Pihlajalinnaan. Pihlajalinna puolestaan tulee olemaan näkyvästi esillä Ilveksen juonitoiminnassa sekä edustusjoukkueen tapahtumissa.

”Yhteistyösopimuksen jatkuminen on todella tärkeää seuran ja pelaajien näkökulmasta. Pihlajalinnan laadukkaat ja toimivat palvelut tukevat hyvin koko seuran toimintaa. Olemme tehneet yhteistyötä jo kolmen vuoden ajan ja tuona aikana olemme saaneet yhdessä rakennettua erittäin toimivan hoitopolun, jonka avulla pelaajamme ovat loukkaantumisen jälkeen nopeammin pelikunnossa. Kaiken kaikkiaan yhteistyö on ollut erittäin sujuvaa on sitten kyse ollut junioripelaajista tai edustusjoukkueen pelaajista. Hienoa, että yhteistyömme jatkuu myös tulevina vuosina”, Ilveksen kehitysjohtaja Toni Hevonkorpi kommentoi yhteistyön jatkumista.

Pihlajalinnan urheiluseurayhteistyöstä vastaava vastuusairaanhoitaja Marja-Leena Lehtonen iloitsee yhteistyön jatkumisesta: ”Olemme erittäin iloisia pitkän yhteistyön saadessa jatkoa! Ilves on meille loistava kumppani. Seura kehittää jatkuvasti junioritoimintaansa ja satsaa ennaltaehkäisyyn, mikä on erityisen lähellä sydäntämme. Edustusjoukkueen kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta ja sujuvaa. Tulevaisuudessa palvelemme Ilves-perhettä entistä paremmin mm. entisestään laajennetun tapaturmapäivystyksemme muodossa.”

Ilveksen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti Heli Rekimies on erittäin tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta. ”Yhteistyö Pihlajalinnan kanssa nopeuttaa pelaajien saamaa hoitoa tiedon nopeamman kulun ja palvelujen saatavuuden vuoksi. Tutut lääkärit tuntevat jalkapalloilijoiden tyypilliset urheilu- ja rasitusvammat, joten oikeanlainen hoito on aina nopeasti saatavilla. Lisäksi monivuotisen yhteistyön vuoksi myös Pihlajalinnan lääkärit lähettävät pelaajiamme takaisin seuran fysioterapeutille saamaan jatko-ohjeita ja yksilöllisiä ohjeita kuntoutuksen käynnistämiseksi. Yhdessä rakennettu hoitopolku takaa aina oikea-aikaisen ja hyvän hoidon kaikille Ilveksen jalkapalloilijoille.”


Lisätiedot

Vastuusairaanhoitaja Marja-Leena Lehtonen, Pihlajalinna, marja-leena.lehtonen(a)pihlajalinna.fi
.
Kehitysjohtaja Toni Hevonkorpi, Ilves jalkapallo, toni.hevonkorpi(a)ilves.fi.
www.pihlajalinna.fi

Lue myös