Ilveksen Jaakko Juuti pelikunnossa

Ilveksen Jaakko Juuti palasi Veikkausliigan pelikentille viime lauantaina IFK Mariehamn-ottelussa. Keskikentän työmyyrä on selättänyt loukkantumisia työskenneltyään määrätietoisesti Ilveksen fysion Heli Rekimiehen valvovan silmän alla. Edustusjoukkueen lisäksi Juuti on vahvistanut Ilves/2-joukkuetta.
”Teimme Helin kanssa suunnitelman ja oman ohjelman ja lähdimme kuntouttamaan miestä pelikuntoon. Loppuvaiheessa tehtiin vielä extraa, jotta saatiin nopeuskestävyysominaisuudet kuntoon. Heli on mukana päivittäisessä tekemisessä ja suunnitelee fysiikkaharjoitukset ja ohjelmat pelaajille. Heli on tosi tärkeä ja hänellä iso rooli joukkueessamme.”, kertoi Juuti IlvesTV:lle.

Ilves kohtaa HJK:n torstaina Helsingissä. Ilveksellä on voitto alla ja torstaina on tarkoitus hakea hyvää tulosta ennakkosuosikkia vastaan. Juuti on luottavainen omiinsa: ”Tärkeät kolme pistettä viime lauantaina. Uskon että samalla joukkuepelaamisella saamme torstaina tulosta aikaa.”

Katso koko Juutin haastattelu alla olevalta videolta.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filvesjalkapallo%2Fvideos%2F10154676136137945%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Lue myös