Ilveksen Naisten liigajoukkue aloitti kauteen 2020 valmistautumisen viime viikolla

Viime kauden loputtua sopimusneuvotteluita jatkettiin aktiivisesti ja joukkueella on pelaajasopimus tällä hetkellä 18 pelaajan kanssa. Pelaajarunko muodostuu viime kaudella joukkueessa pelanneista pelaajista, mutta myös uusia nimiä ensi kaudella tullaan näkemään. Tähän mennessä uusina pelaajina joukkueeseen ovat sopimuksen tehneet Marjukka Mikkonen (Amazon Grimstad FK), Silja Tuominen (ONS), Saana Tuomala (HFA Märsky), Heta Olmala (ONS) sekä Moona Talka (TiPS).

Joukkueen harjoitusvahvuuteen on myös nostettu muutama oma junioripelaaja.

Valmennustiimissä jatkavat Mika Lahtinen, Juhana Sirviö, Mauri Heinonen ja Heli Rekimies.

Päävalmentaja Mika Lahtinen on tyytyväinen tämän hetken tilanteeseen:
”Olemme pelaajaringin ja harjoitusten suhteen täysin aikataulussa tai jopa edellä sitä. Meillä on jo tällä hetkellä erittäin hyvä ja nälkäinen joukkue koossa. Etsimme vielä pelaajia tietyille kentän osa-alueille ja tälläkin hetkellä neuvottelemme muutamien pelaajien kanssa. Eiköhän viimeistään tammikuussa lopullinen joukkue ala olemaan koossa. Mitä nopeammin, sitä parempi tietysti.”

Kauden päättymisen jälkeen pelaajat pääsivät ansaitulle lepotauolle, mutta valmistautuminen tulevaan kauteen on jo täydessä vauhdissa myös harjoitusten suhteen.
”Pidimme kolmen viikon tauon ja aloitimme viime viikolla harjoittelun. Suurin osa pelaajista olikin jo paikalla, mutta joulukuun alusta viimeistenkin tämän hetken sopimuspelaajien on tarkoitus liittyä harjoitusrinkiin mukaan.”

Joukkue harjoittelee marras-joulukuun vaihteeseen asti fysiikkapainotteisella ohjelmalla muutaman kerran viikossa.
”Joulukuussa lisäämme harjoitusmääriä ja intensiteettiä ja joulun alla jäämme kahden viikon omatoimiselle jaksolle.”

Varsinaisista tavoitteista Lahtinen ei vielä tässä vaiheessa halua kertoa, mutta korostaa suunnitelmallisen harjoittelun merkitystä.
”Meillä on selkeä kuva siitä millainen Ilves tullaan näkemään ensi kaudella ja sitä päämäärää kohti jokainen tapahtuma tähtää. Joukkueen konkreettiset tavoitteet asetetaan sitten vasta keväämmällä.”

Ilveksen sopimuspelaajat: Kiira Kaivola, Marjukka Mikkonen, Jenni Kantanen, Anniina Lintilä, Noora Hämäläinen, Armi Heikkilä, Rosa Siren, Silja Tuominen, Tuuli Enkkilä, Roosa Tuominen, Aino Varkoi, Saana Tuomala, Aino Rasinen, Lynsey Kelly, Sanni Ojanen, Heta Olmala, Isa Tuominen, Moona Talka

Nyt on loistava tilaisuus hyödyntää Ilveksen kausikorttitarjous! Kausikortti 31.12 saakka vain 45€ (norm. hinta 55€). Kausikortilla sisäänpääsy myös tammikuussa alkavaan Suomen Cupin kotiotteluihin.

Lue myös