Ilveksen omat nuoret mukaan edustuksen harjoituksiin joulukuun alusta

Ilveksen omat nuoret mukaan edustuksen harjoituksiin joulukuun alusta

Edustusjoukkueen valmennus on valinnut kuusi pelaajaa mukaan joulukuussa alkavan kauden harjoitusvahvuuteen. Mukaan on valittu Jesse Huhtala, Roope Huhtala, Janne-Pekka Laine, Naatan Skyttä, Eetu Mömmö ja Ilari Vaajanen.

Ilveksen valmentaja Jarkko Wiss odottaa pelaajien näyttävän tasonsa joulukuussa harjoituskentillä.
-Tämä on hyvä paikka näyttää parasta osaamistaan ja osan onnistuu näyttää taitonsa ja saada sopimus edustusjoukkueeseen. Meillä on Ilveksessä massaa paljon, joten on hyvä, että meillä on maajoukkuetason junioreita joka ikäluokassa ja enemmän ja enemmän tulossa. Tämä lupaa hyvää tulevaisuudelle.

Roope Huhtala (synt. 2000)
Kaudelle 2017 Ilvekseen siirtynyt PJK:n kasvatti, joka jo ensimmäisenä vuonna osoitti otteillaan osaamisensa ja valinta kesän maajoukkuetapahtumaan A-kurssin malliryhmäleirille vauhditti omalta osaltaan kehittymistä. Kaudella 2017 Ilveksen B -poikien kapteenina Suomen mestaruus hopeaa voittanut keskuspuolustaja Roope on työteliäs, esimerkillinen ja aina valmis laittamaan itsensä likoon joukkueen puolesta.

Jesse Huhtala taistelee pallosta HJK-ottelussa. /Kuva Joope Erkkilä

Jesse Huhtala (synt. 2000)
Samoin kuin kaksoisveljensä, siirtyi Jesse PJK:sta Ilvekseen viime kauden alussa. Kärkäs ja maaliahne hyökkääjä voitti viime kaudella B -poikien maalintekijäkuninkuuden suvereenisti 17 maalillaan. Korkean kehittymispotentiaalin omaava Jesse on koko Ilveksen organisaation lupaavimpia hyökkääjiä, joka esiintyi viime kaudella Ilveksen lisäksi sini-valkoisissa väreissä maajoukkuetoiminnassa.

Janne-Pekka Laine (synt. 2001)
Jape on koko Ilveksen pelaajakehityspolun läpi käynyt oma kasvatti, jonka otteet on huomioitu myös nuorten maajoukkuevalmennuksen osalta. Laidassa hyökkäävässä roolissa viihtyvä Jape vakiinnutti paikkansa jo viime kaudella BSM hopeaa voittaneessa joukkueessa ja kehittyminen jatkui hyvää vauhtia kohti isompia areenoita.

Naatan Skyttä (synt. 2002)
Naatti on parhaimmillaan keskikentän keskustan rooleissa ja saa käyttää vahvuuksiaan varsinkin 10-paikalla. Tekninen ja poikkeuksellisen pelikäsityksen omaava Ilves -kasvatti pelasi isossa roolissa vuotta nuorempana Ilveksen B -junioreiden hopeajoukkueessa. Maajoukkue debyyttikin mahtui viime kauden huippu hetkiin Naatin matkalla seuraaville askelmille.

Eeru Mömmö Niklas Jokelaisen kanssa /Kuva Joope Erkkilä

Eetu Mömmö (synt. 2002)
Eetu siirtyi kauden 2016 marraskuussa Ilves organisaatioon naapuriseurasta TPV:stä. Isoja harppauksia osaamisessa ottanut Eetu viihtyy hyökkääjänä, jonka vasemman jalan laukaus on yksi hänen tavaramerkeistään. Maajoukkuedebyytti jäi tekemättä loukkaantumisen johdosta, mutta myös maajoukkuevalmennus on tiedostanut nuoren herran kasvu mahdollisuudet. Loukkaantumisen jälkeen loppukesästä Eetu pelasi myös vuotta nuorempana BSM joukkueessa isoja minuutteja.

Ilari Vaajanen (synt. 2002)
Keskuspuolustajana vahvuudet parhaiten esiintuova Ilari on myös Ilves kasvatti. Koko pelaajauransa keltapaitoja edustanut Ilari on vahvimmillaan 1v1 puolustustilanteissa. U15 maajoukkueen mukana Pohjois-Irlantia vastaan debytoinut Ilari otti koko ajan isompaa roolia myös kauden 2017 BSM joukkueessa.

Ilveksen B-juniorit voittivat BSM hopeaa kaudella 2017

Ilveksellä on kasassa nyt 18 sopimuspelaajaa ja lisää on tulossa.

maalivahdit:
Mika Hilander
Johannes Luukkanen

puolustus:
Jani Tanska
Baba Mensah
Tatu Miettunen
Tariq Kazi
Martti Haukioja
Felipe Aspegren
Tuomas Rannankari

keskikenttä:
Lauri Ala-Myllymäki
Tuure Siira
Iiro Järvinen
Eero Tamminen
Santeri Haarala
Matias Ojala

hyökkäys:
Marius Noubissi
Aleksis Lehtonen
Niklas Jokelainen

Lue myös