Ilveksen ja Tomi Petrescun tiet eroavat yhteisymmärryksessä

_DSC3903

Ilves ja 29-vuotias keskikenttäpelaaja Tomi Petrescu ovat purkaneet sopimuksensa. Sopimus purettiin tiistaina yhteisymmärryksessä Petrescun aloitteesta.

Petrescu siirtyi Ilvekseen kaudeksi 2014, jolloin joukkue pelasi Ykkösessä. Kaudella 2015 Ilves sijoittui Veikkausliigassa kahdeksanneksi ja Petrescu oli isossa roolissa. Mies pelasi viime kaudella 30 ottelua, joissa syntyi mukavat tehot 5+5.

Tällä hetkellä Petrescun siviilityöt pakottavat miehen ainakin joksikin aikaa pois Tampereelta. Hänet saatetaan nähdä pelikentillä jossain joukkueessa loppukauden aikana. Mies haluaa kiittää Ilvestä ja joukkueen hienoja kannattajia yhteisistä pelivuosista.

”Kun tulin Ilvekseen tavoitteenamme oli nousta Veikkausliigaan, jossa onnistuimme. Viime kaudella tavoitteenamme oli säilyä sarjassa, jossa onnistuimme kirkkaasti. Ilves on kohdellut minua aina erittäin hyvin ja seuraa kohtaan jää ainoastaan hyviä muistoja. Toivottavasti minun ja Ilveksen tiet palaavat tavalla tai toisella vielä yhteen tulevaisuudessa.”

”Ilveksen taustoista haluan erityisesti kiittää Toni Hevonkorpea, Tomi Erolaa ja Kimmo ’Kipi’ Kuulaa. Ilvekseen jäi paljon pitkäaikaisia pelikavereitani, kuten Jonne Hjelm, Mika Hilander, Antti Hynynen, Heikki Aho sekä Lada Lahtinen. Ari ’Zico’ Hjelm on myös vaikuttanut paljon pelaajauraani Tampereen vuosieni aikana” kommentoi Petrescu.

Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi haluaa kiittää Petrescua koko seuran puolesta.

”Ilves haluaa kiittää Tomia hänen panoksestaan seuran eteen viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana. Tomin panos kentällä oli iso noustessamme Ykkösestä Veikkausliigaan ja viime kaudella hän teki meille tärkeitä maaleja Veikkausliigassa. Myös kentän ulkopuolella Tomi on auttanut seuraa mm. osallistumalla juniorivalmennukseen. Toivotamme Tomille onnea ja menestystä uusiin haasteisiin” kommentoi Hevonkorpi.

Lue myös