Ilveksestä neljä pelaajaa U21-maajoukkueeseen

Jo kaksi Veikkausliigamaalia tällä kaudella iskenyt Eetu Mömmö valittiin U21-maajoukkueeseen

 

EM-karsintaotteluihin valmistautuvan U21-maajoukkueen viimeiselle harjoitusleirille valittiin neljä Ilveksen pelaajaa. Leirin aikana joukkue pelaa harjoitusottelut Ruotsia sekä Slovakiaa vastaan.

 

Päävalmentaja Juha Malinen on nimennyt alle 21-vuotiaiden maajoukkueen (2000 ja myöhemmin syntyneet) kesäkuun maaotteluihin. Ilveksestä leirille valittiin Rasmus Leislahti, Mikael Almén, Kalle Katz sekä Eetu Mömmö. Lisäksi alkuvuodesta Ranskaan siirtynyt Ilveksen kasvatti Naatan Skyttä osallistuu leirille.

Kaikki neljä Ilves-pelaajaa ovat aloittaneet Veikkausliigan vahvasti ja ovat paikkansa leirille ansainneet hyvillä otteillaan. Lahjakkaat sekä ennakkoluulottomat nuoret miehet janoavat lisää vastuuta niin keltavihreissä kuin sinivalkoisissa peliasuissa.

Malisen mukaan joukkue on aika lähellä lopullista joukkuetta, joka syksyllä aloittaa karsinnat EM-kisoihin. Kesäkuussa Pikkuhuuhkajat kohtaavat sekä Ruotsin että Slovakian ja syyskuussa alkavissa EM-karsinnoissa ensimmäiset vastustajat ovat Viro sekä Kroatia. Lohkon muut joukkueet ovat Norja, Itävalta sekä Azerbaidzhan.

Lue myös