Ilves/2 ja MuSa pelasivat Porissa tasan

Kakkoseen valmistautuva Ilves/2 vieraili Porissa MuSa:n vieraana lauantain jäätävissä olosuhteissa. Pelin hallinnasta huolimatta jäi voitto Ilvekseltä nappaamatta.

MuSa – Ilves/2   1–1

Alun perin Ilves/2:n piti lauantaina kohdata Kaupissa HJK Klubi 04, mutta helsinkiläisten peruessa saapumisensa vaihtui niin vastustaja kuin pelipaikkakin. Samassa kakkosen länsilohkossa pelaava MuSa oli vailla harjoitusvastustajaa, joten molempien tarpeet saatiin tyydytettyä.

Ilveksen päävalmentaja Mika Lahtinen oli otteluun pääosin tyytyväinen, kunhan sai ensin hiukan lämmiteltyä.

Tosi haastavat oli kyllä olosuhteet. Ikinä en ole pelannut tai valmentanut noin jäätävässä kelissä. Ekalla jaksolla vielä aivan hemmetinmoinen vastatuuli. Erittäin positiivinen suoritus meiltä, varmasti kauden parasta peliä meiltä, tähän asti. Varsinkin tuo avausjakso oli meiltä todella hyvä.

Pelin hallinnasta huolimatta ei Ilves kuitenkaan saanut kuin yhden maalin tehtyä.

Saatiin luotua useita hyviä tekopaikkoja ja mahdollisuus ratkaista ottelu. Toisen jakson lopulla alkoi meidän pallonhallintajaksomme jäämään lyhyiksi ja kaveri pääsi iskemään vastaan. MuSa sai muutamia kulmia ja vapareita ja vaparista sitten tuo tasoituskin tuli pelin loppuvaiheilla.

Hiukan tasapeliin jääminen jäi valmentajaa harmittamaan.

Meillä oli 3–4 sellaista paikkaa, josta olisi voinut maalin tehdä. Kyllä me olisimme voiton ansainneet. MuSa:lla ei oikein ollut noiden erikoistilanteiden lisäksi muita paikkoja. Yhden puolittaisen läpiajon Korri (Sakari) heiltä torjui. Erikoistilanteissa olivat vahvoja, muutoinkin melko fyysinen joukkue.

Myös Ilves/2 on viime viikkoina joutunut kärsimään pelaajien sairasteluista. Tilanne on kuitenkin paranemaan päin.

Flunssa-aalto ei ole meitä vielä jättänyt rauhaan, melkoinen kasaaminen oli tähänkin peliin kokoonpanon rakentaminen. Osa pelaajista vielä hakee parasta kuntoaan sairastelun jäljiltä.

Seuraavankin pelinsä Ilves/2 pelaa vieraskentällä. Tulevana lauantaina on vastavierailun vuoro Jyväskylään Komeettojen vieraaksi. Helmikuun puolivälissä joukkueet kohtasivat Pirkkahallissa, tuolloin Ilves/2 oli parempi lukemin 7–0.

Ilves kokoonpano:
12 Korri Sakari
2 Rasinen Lauri
5 Valli Elias
6 Riissanen Jere
19 Moisio Jaakko
28 Lähteenmäki Akseli
15 Minkkinen Max
30 Danish Iltaf
17 Pero Julius
84 Orava Lauri
10 Peltola Miska

Vaihtopelaajat:
3 Chaundhry Ammad
4 Koistinen Jonne
11 Rantaneva Eemeli
24 Pajuoja Onni
27 Özcelick Taha
32 Väyrynen Lucas

Ilves maalit:
Peltola Miska 0–1

Lue myös

Sebastian Suvanne Ilves/2:n puolustukseen

Sebastian Suvanne Ilves/2:n puolustukseen

Tampereen Ilves vahvistaa Ilves/2-joukkueen puolustusta nuorten maajoukkuepelaaja Sebastian Suvanteella. 16-vuotias Suvanne siirtyy Ilvekseen FC Hongan riveistä. Suvanteen sopimus on mallia 2+1. Suvanne pelasi juniorivuosinaan HJK:ssa ja PPJ:ssa, ja siirtyi kaudelle...