Ilves Edustus Oy kirkastaa strategiaansa kohti uuden Tammelan Stadionin mahdollisuuksia

 

Haasteellisesta vuodesta 2020 huolimatta Ilves menestyi Veikkausliigassa taloudellisesti ja urheilullisesti kohtuu hyvin. Samalla vuoden 2020 aikana Ilves Edustus Oy on kirkastanut strategiansa uuden hallituksensa johdolla. Urheilullinen menestys tulee taloudellisen menestyksen myötä ja päinvastoin. Uusi päivitetty strategia tukee molempia tukijalkoja. Uuden hallituksen puheenjohtajana on vuoden 2021 alusta toiminut Ilkka Pohjoismäki. Muut hallituksen jäsenet ovat Kari Pansio, Heikki Tarvainen, Jarmo Huhtala, Miika Oksanen, Jukka Hirsimäki ja Reima Wiskari. Hallitus on päivittänyt yhtiön strategian vastaamaan Suomen suurimman jalkapalloseuran tarpeisiin ja tulevaisuuden mahdollisuuksiin.

 

Ilves haluaa olla suomalainen jalkapallon suurseura. Samalla se haluaa tarjota Ilves ry:n kasvattamille omille junioreille suoran tien huipulle aina kansainvälisille kentille asti. Ilves luottaa erinomaiseen valmennukseen ja osaamisen kehittämiseen koko organisaatiossaan alkaen pienistä junioreista ulottuen aina Veikkausliigajoukkueeseen asti. Ilves Edustus Oy:n ja Ilves ry:n jalkapallojaoston välinen tiivis yhteistyö tulee olemaan myös jatkossa keskeinen menestystekijä. Ilveksen urheilullisena tavoitteena on joka vuosi saavuttaa paikka eurokentillä. Tämä edellyttää menestystä vuosittain joko Veikkausliigassa tai Suomen Cupissa.

 

 – Tuleva Uusi Tammelan stadion mahdollistaa Ilveksen strategian toteuttamista. Ilves haluaa olla operoimassa Tammelan stadionia. Tampere kasvaa ja kehittyy ja myös Tampere hyötyy Suomen tunnetuimman urheilubrändin tuomasta näkyvyydestä stadionillaan kansainvälisissä ja kansallisissa tapahtumissa. Uusi stadion tuo myös uusia mahdollisuuksia yhteistyökumppaneille. Yhdessä voimme tehdä Tampereesta vieläkin tunnetumman, toteaa hallituksen puheenjohtaja Pohjoismäki.

Lue myös