Ennakko: Ilves haastaa hallitsevan mestarin


Ilves – IFK M
La 6.5. klo 17.00
Ratinan stadion

Ilves pyrkii ottamaan ensimmäisen kotivoittonsa hallitsevan mestarin kustannuksella.

Liput
Ennakkoliput Seamchipistä (klikkaa linkkiä)
Aikuinen 15€
Opiskelija/eläkeläinen 12€
Lapsi 5€
Alle 7v. ilmaiseksi

Lippuja myy myös Ilveksen toimisto arkisin klo 9-16.00. Toimistolla voit maksaa myös kulttuuriseteleillä liput ja kausikortit.

Alennuslippuun oikeuttava todistus esitettävä portilla. 

Lippujen ostamiseen ja toimituksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteys info@seamchip.fi. Jos lippu/liput eivät ole saapuneet ostotapahtuman jälkeen sähköpostiisi tarkasta ensimmäisenä roskaposti.

Veikkauksen vedonlyönnissä kaikki Veikkausliigan ottelut. Tästä linkistä suoraan päivän kertoimiin. (Tuet Ilvestä käyttämällä tätä linkkiä)

Tuco ja Antti Hynynen taistelevat pallosta kotiyleisön valvovan silmän alla – kenties viimeistä kertaa Ratinassa.

Viime kauden suurimmat onnistujat vastakkain

Saaristomeren takaa saapuu hallitseva Suomen mestari IFK Mariehamn, joka haluaa palkintokaappiin täytettä tänäkin vuonna. Toistaiseksi Ahvenanmaan ylpeys seilaa tappiottomana Veikkausliigassa, joten kurssi on kohdillaan.

Yhden voiton ja kolmen tasapelin jälkeen IFK:lla on kasassa kuusi pistettä sekä kolmas sija sarjataulukossa. Vappuaattona valkopaidat päätyivät 1-1-tulokseen VPS:n isäntänä. Toppari Kristian Kojola oli jälleen ottelun näkyvimpiä hahmoja ja puski kulmapotkusta kotijoukkueen ainokaisen.

36-vuotias päävalmentaja Peter Lundberg on nuorempi kuin osa pelaajistaan, mutta taktista uusiutumiskykyä penkin päästä löytyy kyllä. Muita mestaruuden takuumiehiä nykyjoukkueessa ovat mm. seuraikoni Jani Lyyski puolustuksessa ja ruotsalaistaituri Philip Sparrdal Mantilla keskikentällä. Hyökkäyksessä häärii Aleksei Kangaskolkka yli 50 liigamaalin kokemuksellaan.

Kärkikamppailussa edelleen

Ilveksen peli on toistaiseksi yskähdellyt kotona, mutta molemmista vieraspeleistä irtosi hienot voitot. Viimeisimpänä kaatui KuPS 0-1 Lauri Ala-Myllymäen maalilla. Kaksi täyttä pottia, tasuri ja tappio oikeuttavat seitsemään sarjapisteeseen. Ilves onkin yhden pisteen saarelaisia edellä majaillen sarjataulukossa kakkosena heti HJK:n perässä.

Päävalmentaja Jarkko Wissin miehistö pyrkii siirtämään hyvät onnistumisensa myös kotiyleisön nautittavaksi. Kokoonpanosta puuttuvat edelleen Antti Koskinen, Teemu Penninkangas, Tariq Kazi ja Jude Nworuh. Loukkaantuneiden nelikosta Koskinen on lähimpänä pelikuntoa, mutta ainakin IFK-peli menee häneltäkin vielä katsomon puolella.

Tietoja ottelutapahtumasta

Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Ratinan stadionilla, koska Tammelan nurmi ei ole vielä pelikunnossa. Kevään lämmetessä Tammellassakin päästään pian taas pelaamaan.

Ratinan stadionin katsomoista avataan yleisön käyttöön ainoastaan pääkatsomo. Katsomoon ei myydä numeroituja paikkalippuja vaan paikat ovat vapaasti valittavissa. VIP-kausikorttilaisille on varattu katsomosta oma katsomonosa ja myös pääkatsomokausikortin haltijoille on varattu katsomosta oma alue.

Sisäänkäynti stadionille sekä lipunmyynti otteluun tapahtuu Laukonsillan puoleisesta päädystä. Stadionin portit aukaistaan tunti ennen ottelun alkua klo 16.00. Samaan aikaan aukeavat myös kaikki stadionin kioski-, grilli- ja anniskelupisteet.

Ilveksen kannattajat sijoitetaan Laukonsillan puoleiseen pääkatsomon päätyyn.

Ottelupäivänä Ratinan suvannon parkkipaikka on suljettu liikenteeltä. Lähimmät parkkihallit palvelevat autoilla saapuvia: Koskikeskuksen parkki, Hämeenpuiston parkki, Hämpin parkki. Suosittelemme saapumaan Ratinan stadionille julkisilla kulkuneuvoilla ja Laukonsillan kautta.

Seuraava vierasottelu:
HJK – Ilves 11.5. klo 18:30

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/IlvesEdustus">Tweets by IlvesEdustus</a> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Lue myös