Ilves ja Avant -yhdessä kohti uusia mahdollisuuksia

 

 

Kuormaajia ja niiden työlaitteita valmistava Avant Tecno Oy ja Ilves Edustus Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Avant Tecno Oy on sopimuksen myötä yksi Ilves Edustuksen pääyhteistyökumppaneista.

Ilveksen tahtotila nyt ja tulevaisuudessa on olla suomalainen jalkapalloilun suurseura, joka pelaa vuosittain eurokentillä ja kasvattaa pelaajia kansainväliselle huipulle. Ilves juhlii tänä vuonna 90-vuotista taivaltaan suomalaisen urheilun parissa. Seura on arvostettu useissa lajeissa ympäri valtakunnan ja tunnetaan yhä laajemmin myös rajojemme ulkopuolella. Ilves on aina luottanut erinomaiseen valmennukseen, ruohonjuuritason laadukkuuteen sekä osaamisensa kehittämiseen koko organisaatiossa.

Avantille tärkeät arvot pitkäjänteisyys, rehellisyys ja kotimaisuus ovat vahvasti läsnä myös Ilveksessä – aina ruohonjuuritasolta edustusjoukkueeseen. Ilveksen pitkäjänteinen työ tuottaa vuosi vuodelta parempia tuloksia, mutta halu kehittyä edelleen on kova ja tavoitteet korkealla.

– Avant on hieno esimerkki siitä, miten pitkäjänteinen työ ja usko omaan tekemiseen on mahdollistanut nousun perheyrityksestä kansainväliset mitat täyttäväksi brändiksi. Ilves jalkapallon puolella olemme erittäin otettuja siitä, että Avantin kaltainen yritys halusi lähteä mukaan matkallemme kohti uutta Tammelaa ja heidän tarinansa toimii inspiroivana esimerkkinä myös meidän organisaatiollemme, kertoo Ilves Edustus Oy:n myyntijohtaja Jussi Kankaanpää.

 

Ilveksen ja Avantin välisen yhteistyön ensimmäiset askeleet on otettu kevään 2021 aikana ja nykyisellään omaa juhlavuottaan viettävän Avantin logo koristaa Ilveksen pelipaidan rintaa. Osana yhteistyötä Ilves tulee lanseeraamaan lauantaina 14.8. pelattavan 90 -vuotisjuhlaottelun peliasunsa Avantin tiloissa Ylöjärvellä. Ottelussa käytettävä peliasu kunnioittaa Ilveksen pitkää historiaa ja sen julkistaminen tullaan lähettämään 7.6.2021 klo 13 alkaen livelähetyksenä Ilveksen kanavien kautta. Paikalla julkistustilaisuudessa on Ilveksen ja Avantin edustajien ohella Ilves-legendoja ja peliasun julkistamisen ohella katsojat tulevan saamaan lisää tietoa Avantin isännöimästä juhlaottelusta.

– Yhteisenä tavoitteenamme on mahdollistaa tulevien vuosien aikana elämyksiä sidosryhmillemme ja rakentaa yhteistyömalli, josta molemmat osapuolet hyötyvät. Peliasun julkistaminen Avantin tiloissa on yksi esimerkki ja nähdäkseni se sitoo tyylikkäällä tavalla molempien osapuolten juhlavuodet yhteen. Peliasun julkistamisen ja Ilveksen jalkapallohistoriaan syventymisen ohella se tarjoaa Ilveksen sidosryhmille mahdollisuuden tutustua merkittävän kumppanimme mielenkiintoiseen ja inspiroivaan yritystarinaan, jatkaa Kankaanpää

 

Lisätietoja:

Jussi Kankaanpää, Myyntijohtaja Ilves Edustus Oy

Ella Huilla, Markkinointipäällikkö Avant Tecno Oy

Lue myös