Ilves ja Hopealinjat tarjoavat yhdessä elämyksiä sidosryhmilleen

 

Ilves tarjoaa Ratinassa pelattavissa kotiotteluissaan elämyksiä kannattajilleen ja sidosryhmilleen. Ennen siirtymistä uudelle Tammelan stadionille on Ilveksellä edessään kolme Ratinan stadionilla pelattavaa kautta. Kehittääkseen ottelutapahtumaa ja sen palveluita, on seura ollut aktiivisesti yhteydessä lähialueen palveluntarjoajiin ja pohtinut yhteistyökulmia, jotka nostaisivat kotiotteluiden elämyksellisyyttä entisestään. Nyt solmittu yhteistyökumppanuus Hopealinjojen kanssa on yksi esimerkki tästä ja jatkossa Ilveksen VIP-palveluista pääsee nauttimaan myös Pyhäjärven kauniissa järvimaisemassa.

 

Hopealinjojen kanssa solmitun yhteistyökumppanuuden kautta jokaisella Ilveksen yksityis- tai yritysasiakkaalla on jatkossa mahdollisuus yhdistää Pyhäjärven laadukas VIP-risteily Ratinassa lauantaisin pelattaviin Ilveksen kotiotteluihin. Hopealinjojen keulakuva M/S Silver Sky toimii tulevien kausien ajan yhtenä Ilveksen VIP-palveluiden tarjoajana ja mahdollistaa näin ollen alustan Suomen mittakaavassa jopa poikkeuksellisen upeille VIP-elämyksille. Ensimmäinen mahdollisuus Hopealinjojen ja Ilveksen yhteiselle risteilylle aukeaa elokuun 14. päivänä pelattavassa HIFK-ottelussa, joka on samalla Ilveksen 90 -vuotista taivalta kunnioittava juhlaottelu.

– Nyt solmittu yhteistyö Hopealinjojen kanssa on loistava esimerkki siitä, miten pystymme hyödyntämään tulevien vuosien aikana Ratinan keskeistä sijaintia ja stadionin ympärillä avautuvia upeita järvimaisemia osana asiakkaillemme tarjottavia palveluita. M/S Silver Skyn laadukkaat palvelut yhdistettynä kotiotteluidemme tunnelmaan luovat VIP-elämyksen, joka muistetaan vielä tapahtuman jälkeenkin, Ilveksen myyntijohtaja Jussi Kankaapää kommentoi yhteistyön tuomia mahdollisuuksia.

Suomen Hopealinja Oy on Pohjoismaiden suurin sisävesivarustamo, jolla on käytössään kuusi sisävesilaivaa. Tampereen alue on Suomen vilkkain sisävesiristeilyalue, sillä noin 120 000 matkustajaa risteilee vuosittain Pyhäjärven, Vanajaveden ja vesialueilla.

– Olemme erittäin iloisia alkaneesta yhteistyöstä Ilves Edustuksen kanssa. On hienoa tehdä asioita yhdessä laadukkaasti, ammattimaisesti ja sydämellä toimivan paikallisen urheiluseuran kanssa. VIP-yhteistyön kautta voimme tarjota elämyksiä tärkeille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille niin laineilla kuin maalla. Meillä on tarjota uniikit ja loistavat puitteet, palvelut ja tuotteet monenlaisille asiakkaille, yrityksille ja ryhmille erilaisiin pieniin ja isoihin tarpeisiin niin laivoilla, maaravintoloissa kuin Viikinsaaressa. Olemme ravintola- ja tapahtuma-alan sekä kotimaanmatkailun ammattilaisia monessa mielessä, ja VIP- yhteistyön kautta pääsemme osaksi hienoja ottelutapahtumia, Hopealinjojen toimitusjohtaja Mari Vuorinen kommentoi yhteistyötä.

Hopearavintolat on suuri osa Hopealinjan toimintaa. Ravintolatoimintamme nojaa vahvasti paikallisiin raaka-aineisiin ja tuottajiin, joten ylpeydellä lähdemme esittelemään ja tarjoamaan myös makuelämyksiä alkavan VIP-yhteistyön merkeissä.

– Juuri m/s Silver Sky- lippulaivalla pystymme parhaalla mahdollisella tavalla yhdistämään kaikki yllä mainitut asiat. Toivomme, että yhteistyön kautta yhä useammat pirkanmaalaiset löytävät tiensä järvelle. Elämme ja asumme kahden upean järven ympäröimänä, joten tavoitteemme on saada jokainen pirkanmaalainen edes kerran vuodessa järvelle, Mari Vuorinen jatkaa.

Hopealinjojen ja Ilveksen kumppanuus tulee näkymään VIP-elämysten ohella myös tulevan kauden kotiotteluissa ja sen vaikutukset ulottuvat myös Ilveksen ruohonjuuritasolle. Hopealinjat haluaa paikallisena toimijana olla omalta osaltaan vaikuttamassa myös Ilveksen vähävaraisten junioreiden harrastusmahdollisuuksiin ja käytännössä tämä näkyy siten, että yritys palauttaa vuosittain 5% Ilves-yhteisön tekemistä ostoista erikseen määrittelyistä tuotteista suoraan Ilveksen Hopa-rahastoon. Toimitusjohtaja Vuorisen mielestä yhteistyöllä tulee olla välitöntä merkitystä:

– Jos joku, niin juuri tämän tyyppinen vaikuttaminen on erittäin lähellä yhtiön arvoja. Näin pystymme kohdistamaan jälleen kerran tukemme haluamaamme paikkaan, lähelle, ja erittäin tärkeään asiaan. Haluamme olla mukana yhteistyössä, jolla on välitöntä merkitystä.

Ota rohkeasti yhteys Ilveksen myyntiin ja tiedustele lisää Pyhäjärven risteilyn ja Ilveksen kotiottelun yhdistämisestä osaksi yrityksenne VIP-elämystä. Risteilyiden kapasiteetti on rajallinen, joten toimi nopeasti ja varmista paikkasi!

Lue myös