Ilves ja kapteeni Antti Hynynen 1+1-vuotiseen jatkosopimukseen

hyny1

Ilves on tehnyt 1+1-vuotisen jatkosopimuksen 32-vuotiaan kapteeninsa Antti Hynysen kanssa. Uusi sopimus pitää Hynysen Ilveksessä myös kaudella 2017, jonka lisäksi sopimus sisältää option kaudesta 2018.

Laitapuolustajan tontilla parhaiten viihtyvä Hynynen on Ilveksen oma kasvatti ja hän aloitti jalkapallotaipaleensa Ilves Futis-Liigan Atalan joukkueessa vuonna 1989. Hän on pelannut hienolla urallaan Veikkausliigaa TamU:n, FC Hakan, KuPS:n ja Ilveksen paidoissa. Hynynen pelasi alkukauden 2016 kaikki 12 sarjamatsia alusta loppuun, mutta tiistain ottelussa Vaasassa hän joutui tulemaan avausjaksolla vaihtoon nivuseen tulleen tällin takia.

Hynynen on iloinen jatkosopimuksesta, joka syntyi mutkattomasti.

”Ilves tiedusteli taannoin, että mikä meininki jatkosopimuksen suhteen. Itselläni ei ollut mitään esteitä tai syytä olla tekemättä sopimusta. Tämä oli selkeä tapaus – molemmat osapuolet halusivat jatkaa yhteistyötä ja oli helppoa keskustella sopimuksesta, kun molemmilla oli samanlaiset intressit.”

”Joukkue ja koko seura ovat kehittyneet koko ajan, ja haluan olla siinä edelleen mukana. Itse vähän vanhempana pelaajana haluan, että hommat menevät eteenpäin ja haluan saada Ilveksen kanssa menestystä. Toivotaan, että sama linja jatkuu” kommentoi Hyny.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss on mielissään kipparinsa jatkosta.

”Olen todella iloinen, että Hyny jatkaa Ilveksessä. Tämä on erittäin tärkeä jatkosopimus meille. Hynyn päivittäinen tekeminen on ensiluokkaista ja hän näyttää jatkuvasti hienoa esimerkkiä nuoremmille pelaajillemme niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin” kommentoi Wiss.

— —
Ilves – SJK la 2.7. klo 16:00 Tammelan stadion.
Lippuja ennakkoon pääset hankkimaan TÄSTÄ.

hyny2

hyny3

hyny4

Lue myös