Ilves kohtaa huomenna Suomen Cupissa MP:n

Ilves pelaa kauden kolmannen Suomen Cupin ottelunsa huomenna perjantaina Pirkkahallissa. Tuolloin vastustajaksi klo 18.30 alkavaan otteluun saapuu Mikkelin Palloilijat. MP pelaa tulevalla kaudella Kakkosen A-lohkossa.

Ilves on aloittanut Suomen Cupin vahvasti voittaen molemmat pelaamansa ottelut. Ensin voitettiin vieraissa FC Lahti lukemin 0-2 ja viime lauantaina kaadettiin Pirkkahallissa FC Haka lukemin 3-1. Vierailija MP on puolestaan hävinnyt molemmat pelaamansa Suomen Cupin ottelut.

 

Kokoonpanossa muutoksia

Ilveksen miehistössä on tapahtunut pieniä muutoksia sitten viime cupin ottelun. Puolustaja Antti Koskisen jalka murtui viime viikolla harjoituksissa ja hän on alustavan arvion mukaan sivussa tositoimista noin kolme kuukautta. Antin lisäksi poissa kokoonpanosta on loukkaantumisestaan toipuva maalivahti William Rosenlöf, pikkukolhusta kärsivä Marco Matrone sekä flunssaa sairastava Teemu Penninkangas. Uutena pelaajan Ilveksen riveissä nähdään testisopimuksella pelaava 19-vuotias hyökkääjä Aleksis Lehtonen. Jyväskylästä lähtöisin oleva JJK:n kasvatti edusti viime kaudella SJK:ta.

 

Kotivoitto mielessä huomiseen otteluun

Joukkue lähtee huomiseen otteluun jatkamaan hyviä otteitaan sekä metsästämään kolmea pistettä. Harjoitusviikko on sujunut hyvin ja mieliala joukkueessa on korkealla ennen kolmatta Suomen Cupin ottelua. Kilpailu pelipaikoista on kovaa ja sen myötä on intensiteetti ja vauhti harjoituksissa jatkuvasti hyvällä tasolla. Myös huomisesta ottelusta on lupa odottaa vauhdikasta ja viihdyttävää tapahtumaa.

Liput ennakkoon täältä

Lue myös