Ilves -päivä 2018 oli jättimenestys

Eilen vietettiin Särkänniemen huvipuistossa Ilves ry:n, Ilves Edustus Oy:n ja Ilves Hockey Oy:n järjestämää Ilves-päivää. Tapahtumaa varten kaikille Ilves ry:n jäsenille oli jaettu etukäteen laiterannekkeet ja perheenjäsenille sekä Ilveksen kannattajille oli myynnissä rannekkeita erikoishintaan.

 

Tapahtumassa olivat paikalla myös Ilveksen miesten ja naisten liigajoukkueet sekä jalkapallosta että jääkiekosta. Joukkueiden pelaajat toimivat laitekavereina junioreille, jakoivat nimikirjoituksia ja poseerasivat yhteiskuvissa.

Illan aikana Särkännimessä nähtiin ainoastaan hymyileviä keltavihreisiin vaatteisiin sonnustautuneita ihmisiä. Tapahtumaan osallistui yli 10 000 Ilvesläistä, huima määrä. Kokonaisuudessaan tapahtuma oli oiva osoitus siitä mitä Ilves on, Suomen suurin ja kaunein seurayhteisö!

 

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille, tapahtumaa järjestäneille sekä sitä mahdollistaneille yhteistyökumppaneille LähiTapiola Pirkanmaalle, Tampereen Lihajalosteelle, Liikuntakeskus Fressille sekä Radio Fun:lle.

Lue myös