Ennakko: Ilves – PK-35 Vantaa perjantaina Tammelassa

pk1

Ilves pelaa kauden toisen kotiottelunsa perjantaina Tammelan stadionilla ja vastustajaksi saapuu PK-35 Vantaa. Joukkueet kohtasivat viimeksi toissa kaudella Ykkösessä kolmeen otteeseen.

Ilves – PK-35 Vantaa. klo 18:30 Tammelan stadionilla. 
Portit auki klo 17:30.
Liput ennakkoon, PÄÄKATSOMO (pe 13.5. klo 15:00 asti).
Liput ennakkoon, MUUT KATSOMOT (pe 13.5. klo 18:30 asti).
Ilveksen toimisto: Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16).
Tammelan R-kioski: Tammelan puistokatu 35.
Kortteliravintola Kivenheitto: Teiskontie 1.

Tapahtuma Facebookissa.

Muistilista ottelutapahtumasta Tammelan stadionilla.

Ilves Burger myynnissä Pirkanmaan Pancho Villoissa.

Taitava sarjanousija

Shefki Kuqin luotsaama vantaalaisvierasjoukkue nousi täksi kaudeksi Veikkausliigaan kaadettuaan viime syksyn karsinnoissa KTP:n. Näyttävään jalkapalloon pyrkivä ja taitavien yksilöiden tähdittämä PK-35 Vantaa on pelannut nyt kahdeksan sarjaottelua ja saldona on yksi voitto, kaksi tasuria sekä viisi tappiota. Viime lauantaina joukkue hävisi kotonaan HJK:lle numeroin 1-2.

”Tuttua tekstiä näistä lehdistötilaisuuksista. Hallitset peliä ja pistemäärä ei vaan kasva. Käy sääliksi pelaajien kannalta. He tarvitsevat pisteitä itseluottamuksen kannalta. Meillä oli monta todella hyvää paikkaa ja sitten kävi niin kuten usein, että kun itse et käytä, vastustaja rokottaa” kommentoi Kuqi HJK-pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Vantaalaisilla on joukkueessaan lukuisia laadukkaita ulkomaalaisvahvistuksia. 36-vuotias konkarihyökkääjä Pablo Counago on pelannut urallaan useita vuosia Englannin Valioliigassa ja Espanjan La Ligassa. Mies on kolunnut aikoinaan myös kaikki Espanjan juniorimaajoukkueet.

Counagon lisäksi vantaalaisten avainpelaajiin kuuluu laitahyökkääjä Lucas Garcia, joka tottelee lempinimeä Myyrmäen Messi. Kotimaisista runkopelaajista ruuhkapartainen Konsta Rasimus tilkitsee keskuspuolustusta, Ilari Äijälä laitapuolustusta jaa Aleksi Ristola rynnii laitahyökkääjän tontilla. Härkämäinen hyökkääjä Njazi Kuqi palaa seitsemän ottelun pelikieltonsa jälkeen kehiin tähän otteluun.

Ilves palaa Tammelaan

Ilves on pelannut vasta viisi sarjaottelua ja saldona on kaksi voittoa sekä kolme tappiota. Viime lauantaina Oulussa pelatussa ottelussa isäntäjoukkue PS Kemi puolusti erittäin uhrautuvaisesti ja iski lopussa harmittavan 1-0-voittomaalin.

”Veimme peliä, mutta murtautumispaikoissa ratkaisumme olivat aika huonoja. Treeneissä pitää jatkossa korostaa yhä enemmän kaksinkamppailujen kovuutta ja meidän pitää tiedostaa, että nämä ottelut ovat sellaisia koiratappeluita, joissa pitää taistella rajusti jokaisessa tilanteessa” kommentoi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss PS kemi –ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Ilveksen kokoonpanossa ei ole montaa poissaoloa, sillä varmuudella puuttuu ainoastaan nivusvaivainen puolustaja Antti Koskinen. Hänen lisäksi muutamalla pelaajalla on ollut pientä vaivaa ja heidän pelikuntonsa ratkeaa pelipäivänä.

”On hienoa päästä Tammelaan pelaamaan. Meillä on ollut neljä vieraspeliä ja vasta yksi kotipeli, joten onhan se mukavaa, että näitä pelejä alkaa olla kotonakin. Olemme ehtineet harjoitella hyvin tällä viikolla ja takana on muutama todella hyvä treeni, missä pelaajat ovat pistäneet itseänsä likoon suurella sydämellä.”

”Vastassa on teknisesti todella taitava joukkue ja meidän pitää olla puolustussuuntaan hereillä koko ottelu. Viime peleissä olemme syyllistyneet huolimattomiin virheisiin, vaikka isossa kuvassa olemme pärjänneet jokaisessa ottelussa. Uskon, että se viime vieraspelin jälkeisen junamatkan pettymys on tuonut meille lisävirtaa perjantain kotiotteluun” kommentoi Wiss.

— — —

Ilves – PK-35 Vantaa. klo 18:30 Tammelan stadionilla. 
Portit auki klo 17:30.
Liput ennakkoon, PÄÄKATSOMO (pe 13.5. klo 15:00 asti).
Liput ennakkoon, MUUT KATSOMOT (pe 13.5. klo 18:30 asti).

Liput:
Aikuiset, pääkatsomo (oma numeroitu paikka): ennakkoon 17 € / ovelta 20 €.
Aikuiset, muut kuin pääkatsomo: 15 €.
Opiskelijat ja eläkeläiset, muut kuin pääkatsomo: 12 €.
7-15-vuotiaat, pääkatsomo rivit 1-5 (oma numeroitu paikka): ennakkoon 10 € / ovelta 12 €.
7-15-vuotiaat, muut kuin pääkatsomo: 5 €.
Alle 7-vuotiaat, muut kuin pääkatsomo: ilmaiseksi.

pk-palvelukartta-uusi

pk-palvelukartta-uusi3

Lue myös