Ilves – SJK -harjoitusottelu 10.6. – Liput myynnissä nyt!


Liput yleisessä myynnissä nyt! Osta omasi tästä!

Ensi keskiviikkona 10.6. pelataan Tammelassa harjoitusottelu, jossa Ilves kohtaa SJK:n kello 14.00 alkaen. Voimassa olevien rajoituksien vuoksi otteluun on myynnissä 450 pääsylippua ja niiden ennakkomyynti kausikortin omistajille on käynnissä. Olemme lähettäneet kausikorttilaisille sähköpostin, jossa on linkki lippukauppaan.

Jos olet ostanut kausikortin, mutta et saanut postia, laitathan siitä tiedon liput@ilves.fi, jossa mainitset kausikorttisi numeron (löytyy kortin takaa). Tarkistathan myös ensin roskapostikansiosi.

Kullekin käytössä olevalle kolmelle sisääntuloportille myydään 150 lippua. Stadionille sisääntulo ja stadionilta poistuminen on suoritettava lipussa lukevan portin kautta.

Lippujen hinnat:

  • Peruspääsylippu 17 € (tulee myyntiin lauantaina 6.6. kello 12.00)

Kausikortin omistajien etuosto-oikeus edullisemmin kestää 5.6. saakka ja pääsylippujen yleinen myynti alkaa lauantaina 6.6. klo 12.00.

Ottelussa ei ole käytössä numeroituja paikkoja, vaan yleisöä pyydetään noudattamaan turvavälejä valitessaan oman paikkansa. Ottelussa stadionin katsomoista ovat auki pääkatsomo, itäpäädyn katsomo ja länsipäädyn katsomo sekä itä- ja länsipäätyjen anniskelualueet.

Lue myös