Ilves VS. Valencia heinäkuussa Ratinassa – liput myynnissä nyt!

Ilves-Valencia-650x300

Tampereen Ilves täytti sunnuntaina 10.4. kunnioitettavat 85 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Ilves pelaa lauantaina 30.7. klo 16:00 Ratinan stadionilla jalkapallo-ottelun espanjalaista suurseuraa Valenciaa vastaan.

LIPUT MYYNNISSÄ NYT!
Lippu.fi 
Tiketti

Facebook-tapahtuma löytyy TÄSTÄ.
Tapahtuman omat nettisivut TÄSTÄ.

”Tapahtumasta odotetaan ennen kaikkea hienoa ottelua, jossa Ilves pääsee haastamaan suuren ja mahtavan Valencian. Tarkoituksena on ehdottomasti järjestää tamperelaisille ja erityisesti junioreille ikimuistoinen tapahtuma” tunnelmoi Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi.

Valencia sijoittui viime kaudella La Ligassa neljänneksi. Edellä olivat vain Barcelona, Real Madrid sekä Atletico Madrid. Seura on voittanut maansa mestaruuden seitsemän kertaa ja edellisen kerran Espanjan herruus meni valencialaisille keväällä 2004. Samana vuonna seura voitti myös Uefa-cupin. Jos on suomalaisittain Ilveksen historia vertaansa vailla, niin Valencia laittaa vielä hieman paremmaksi tällä saralla. Seura perustettiin vuonna 1919, joten Espanjan itärannikolla on muutaman vuoden kuluttua luvassa 100-vuotisjuhlat.

Ottelussa yksi tamperelainen jalkapallotarina saa arvokkaan päätöksen, kun Jussi Kujala pelaa vielä yhden kamppailun Ilves-paidassa.

”Mittavan uran Suomessa ja ulkomailla tehnyt Kujala päätti lopettaa pelaamisen viime kauteen. Päätöksen hän teki vasta kauden loppumisen jälkeen, joten emme pystyneet seurana huomioimaan hänen lopettamistaan sellaisella tavalla kuin Jussi olisi ansainnut. Täten halusimme järjestää hänelle hienon jäähyväisottelun” Hevonkorpi sanoo.

Uutinen Jussi Kujalasta TÄSTÄ.

17 000 katsojaa vetävä Ratinan stadion

Olympiastadionin ollessa remontissa, on 17 000 ihmistä vetävä Ratina tällä hetkellä maamme suurin urheilupyhättö. Vertailun vuoksi todettakoon, että Valencian kotistadion Camp de Mestalla mahduttaa sisäänsä 55 000 katsojaa. Tammerkosken kupeessa sijaitsevan Ratinan stadionin yhteyteen rakennetaan tapahtumapäivänä kisakylä, missä on mahdollisuus virittäytyä pelitunnelmaan ennen ottelua. Nähtäväksi jää kohtaavatko esimerkiksi molempien kaupunkien perinneruoat mustamakkara ja paella kulttuurien välisessä mittelössä kesäisenä lauantaina.

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 18.4 Tiketissä ja Lippu.fi:ssä. Lippuja myyvät myös Ilves jalkapallon juniorijoukkueet. Joukkueiden myymien lippujen tuloista osa menee Ilveksen juniorijalkapallon hyväksi.

Ilves – Valencia la 30.7. klo 16:00 Ratinan stadion, Tampere.

Lue myös