Johannes Luukkanen Ilvekseen – William Rosenlöf palaa Vaasaan

Ilveksen maalivahtiosastolle tulee muutoksia, sillä viime kauden päätteeksi Ilvekseen siirtynyt nuori maalivahti William Rosenlöf palaa takaisin Vaasaan ja hänen tilalle hankittiin vuonna 1999 syntynyt maalivahti Johannes Luukkanen. Luukkanen allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen Ilveksen kanssa ja hän liittyy Ilveksen harjoitusvahvuuteen tänään. Luukkanen on edustanut junioritasolla Käpylän Palloa sekä HJK:ta. Suomea hän on edustanut U17-maajoukkueessa.

Jarkko Wiss oli tyytyväinen, että Williamin tilalle löydettiin nopeasti pätevä korvaaja: ”Meillä oli viime syksynä kaksi vaihtoehtoa, kun etsimme maalivahtia joukkueeseemme eli William Rosenlöf sekä Johannes Luukkanen. Valinta kohdistui silloin pitkien pohdintojen jälkeen Williamiin. Nyt kun hän palaa kotiin, olen erittäin tyytyväinen, että Johannes oli vielä saatavilla. Hän on lupaava maalivahti, jonka Mikko Kaven tuntee hyvin nuorisomaajoukkueesta ja Mikko odottaa innolla Johanneksen kanssa työskentelyä.”

Luukkasen saapumisen myötä joukkueen maalivahtiosasto on valmis eli kauteen lähdetään kolmikolla Hilander, Kuusinen ja Luukkanen.

Lue myös