Kapteeni Antti Hynynen odottaa tiukkaa Liigacup-avausta

hyny03

Ilves aloittaa Liigacupin ottelussa Kemissä tulevana viikonloppuna. Täksi kaudeksi Veikkausliigaan noussut PS Kemi isännöi Ilvestä lauantaina 30.1. kello 16:00 alkavassa ottelussa.

Ilveksen 31-vuotias kapteeni Antti Hynynen on tyytyväinen Ilveksen ensimmäisiin harjoituskuukausiin.

”Tässä on nyt pari ensimmäistä kuukautta uutta jalkapallokautta takana ja hyvältä näyttää. Olemme saaneet suhteellisen ehjän alun kaudelle sekä aika mukavasti jo treenimääriä alle. Harjoituksissa on ollut hyvän oloista tekemistä ja olemme luoneet jo vähän pohjaa pitkälle kaudelle. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Uusi päävalmentaja Jarkko Wiss on tuonut harjoituskentälle uusia ajatuksia ja ideoita. Wiss ei ole päästänyt meitä pelaajia helpolla ja se on tosi positiivista.”

”Ensimmäinen virallinen peli tietysti sytyttää. Talven peleissä ehkä tärkeintä on saada se oma pelaaminen kesään varten kuosiin, mutta tottakai silti myös tulosta lähdetään Kemistä hakemaan. Veikkaisin, että kun Kemissä on nousu tapahtunut, niin varmasti innokas joukkue on vastassa. He haluavat näyttää, että pärjäävät Liigacupissa ja kesällä sitten Veikkausliigassa. Se näyttämisen halu tulee varmasti paistamaan heidän tekemisessään. Emme tule pääsemään helpolla Kemissä ja luvassa on tiukka peli.” kommentoi Hyny.

PS Kemi – Ilves la 30.1. klo 16:00 Arina Areena, Kemi.

—–
Hynyn pelaajaesittely TÄSSÄ.
—–

Liigacupin ensimmäinen kotiottelu lähestyy:
Ilves – VPS la 6.2. klo 14:30 Pirkkahalli, Tampere.
Liput: 10€ / 8€ / 5€. Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.
—–

Lue myös