Kuukauden Mylab-pelaaja on Samuli Vainikainen

fani

Kuukauden Mylab-pelaajaksi on valittu 12-vuotias Samuli Vainikainen.

Samuli aloitti jalkapalloilun 4-vuotiaana jalkapallokoulussa. Futis on Samulille ykköslaji, jonka lisäksi harrastuksiin kuuluu salibandy, jääkiekko sekä myös pihapelit isän kanssa.

”Pelasimme viime kaudella monta hyvää turnausta ympäri Suomea ja myös Ahvenanmaalla. Ahvenanmaan turnauksesta jäi parhaat muistot, kun voitimme kovan ottelun Tukholman AIK:ta vastaan.

”Henkilökohtaisena tavoitteinani on kehittyä paremmaksi jalkapalloilijaksi. Tavoitteenani on myös pelata Ilveksessä Veikkausliigaa ja jonain päivänä yltää maajoukkueeseen ja ulkomaille.”

”Koulun ja jalkapallon yhteensovittaminen on sujunut hyvin. Varsinkin englanti ja ruotsi on mukavaa opetella ja ne ovat helppoja minulle, koska kieliä tarvitsee, jos pelaa ulkomailla. Koulukin on suhtautunut tosi hyvin harjoitteluun ja poissaoloihin leirien ja aamuharjoitusten vuoksi. Ja omalta opettajalta on tullut kovasti kannustusta” kommentoi Samuli.


IFA on Suomen Palloliiton nuorisotoimintalinjauksen mukaisesti suunniteltu taito- ja kykykouluvalmennustoimintaa. Sinivalkoiseen tiehen, jalkapalloilijana kehittymiseen ja pelaajan polkuun Ilveksessä liittyy olennaisena osana riittävän harjoitusmäärän saavuttaminen. Tähän tavoitteeseen IFA:n rooli on ensiarvoisen tärkeä.

Ilves Futis Akatemian pelaajista tullaan valitsemaan joka kuukausi Mylab-pelaaja -03-08-ikäluokasta. Kuukauden Mylab-pelaajan valintaan vaikuttaa mm. tunnollinen harjoittelu, esimerkillinen toiminta ja muiden tsemppaaminen sekä huomioiminen. Mylab haluaa olla tukemassa Ilveksen junioreita kohti omia unelmiaan.

Lue myös