LähiTapiola Pirkanmaa otteluisäntänä torstaina Tammelassa

kups5

Ilves pelaa tällä viikolla kaksi kotiottelua Tammelan stadionilla. Ensin torstaina vastaan saapuu Kuopion Palloseura ja sitten sunnuntaina vastassa on Vaasan Palloseura.

Torstain kotiottelussa Tammelassa otteluisäntänä toimii LähiTapiola Pirkanmaa, joka on yksi LähiTapiola-ryhmän 20 itsenäisestä, 100 % asiakkaidensa omistamasta vakuutus- ja sijoituspalveluita tarjoavasta alueyhtiöstä. 

Tässä esittely:

Olemme itsenäinen ja kotimainen yritys, ja haluamme panostaa toiminnassamme alan parhaaseen asiakaspalveluun. Asiat päätetään lähellä asiakasta ja itsenäisen yhtiön rahavirrat jäävät hyödyntämään paikallista elinkeinoelämää. Palkitsemme omistaja-asiakkaitamme Omaetu ohjelmalla. Omaetua saa keskeisistä vahinkovakuutuksista aina -17 % saakka ja S-ryhmän Bonusta jopa 5 %.

LähiTapiola Pirkanmaan tehtävänä on tarjota turvallisempaa ja terveempää elämää pirkanmaalaisille. Teemme konkreettisia tekoja pirkanmaalaisten hyväksi ja haluamme olla mukana asiakkaiden arjessa ja arjen turvallisuutta edistämässä. Teemme mittavia panostuksia turvallisuuden edistämiseksi esimerkiksi sammutintarkastuskiertueen muodossa, jonka yhteydessä kohtaamme vuosittain asiakkaitamme paloturvallisuuden parantamisen merkeissä.

Vuonna 2016 toinen merkittävä arjen turvallisuuteen liittyvä riskienhallinta- ja yhteiskuntavastuuteko on Sankarikoulutus, jonka avulla syvennämme asiakkaittemme tietoisuutta paloturvallisuudesta sekä tarjoamme käytännön opetusta AS-1 alkusammutuskoulutuksen muodossa. Koulutus on Suomen pelastusalan keskusjärjestön ja Suomen Palopäällystöliiton yhdessä suunnittelema kansalaisten peruskurssi.

LähiTapiola Pirkanmaa tarjoaa paikallista ja henkilökohtaista vakuuttamisen asiantuntijapalvelua, sekä toimimme pirkanmaalaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa yhteistyössä. Yhteistyötä tehdään paikallisesti mm. hoitolaitosten, autokorjaamojen, hinauspalveluyrittäjien, rakennusalan yrittäjien, tavarantoimittajien, kulttuuritoimijoiden ja monen urheiluseuran kanssa.

Yhteistyömme Ilves Edustus Oy:n ja Ilves Ry:n juniorijalkapallotoiminnan kanssa on esimerkki pitkäkestoisesta yhteistyöstä. Meille on tärkeää tukea nuorten liikunta- ja harrastustoimintaa, minkä uskomme auttavan tehtävämme saavuttamisessa, turvallisemman ja terveemmän elämän tarjoamisessa.

Ilves – KuPS to 9.6. klo 18:30 Tammelan stadion.
Liput ennakkoon TÄSTÄ.

Lue myös