Lauantaina 50 katsojaa Ratinaan. Ketkä ovat nuo 50 onnekasta?

 

Lauantaina Ratinassa pelataan jälleen Veikkausliigaa. Tuolloin Ilveksen vieraaksi saapuu Kuopion Palloseura. Tämänhetkisten rajoitusten sekä AVI:n ohjeistuksen mukaisesti saamme ottaa n. 17 000 henkilöä vetävälle Ratinan stadionille 50 katsojaa.

 

Me luonnollisesti haluaisimme, että kaikki kannattajamme pääsisivät ottelua paikan päälle katsomaan ja Ilvestä kannustamaan, mutta ikävä kyllä tämä ei ole vielä mahdollista. Olemme nyt erittäin vaikean päätöksen edessä, koska joudumme jollain keinolla valitsemaan/arpomaan otteluun pääsevät 50 onnekasta. Tuleva valinta on meille niin vaikea, että haluamme kuulla teidän mielipiteenne siitä, millä tavalla otteluun pääsevät katsojat tulisi valita. Tässä alla on kolme vaihtoehtoa, joista pyydämme teitä äänestämään omasta mielestänne parasta vaihtoehtoa. Äänestys käynnistyy Facebook-sivullamme tänään klo 12.00 ja kaikki tänään klo 23.59 mennessä annetut äänet lasketaan mukaan.

 

Vaihtoehto 1. Katsomoon pääsee 50 Ilves-junioria
– Lasten ja nuorten elämään ja harrastuksiin on koronalla ollut suuri vaikutus. Peli- ja harjoitustoimintaa on rajoitettu jo pitkään ja lukuisia lapsille ja nuorille tärkeitä tapahtumia on jouduttu pandemian aikana perumaan. Arvotaan 50 onnekasta junioria nauttimaan Veikkausliigaottelusta paikan päällä.

 

Vaihtoehto 2. Katsomoon pääsee 50 ensimmäisenä kausikortin kaudelle 2021 ostanutta
– Ensimmäisenä kausikortin ostaneet ovat osittaneet sitoutumista seuraan. Palkitaan nopeimmat kausikortin ostajat mahdollisuudella päästä seuraamaan ottelua paikan päälle.

 

Vaihtoehto 3. Arvotaan kaikkien kausikortin ostaneiden keskuudesta 50 onnekasta
– Luonnollisesti haluaisimme kaikki kausikorttilaiset katsomoon. Kausikorttilaiset ovat meidän tukenamme vuodesta toiseen. Arvotaan kaikkien kausikortin ostaneiden keskuudesta 50 onnekasta seuraamaan ottelua paikan päälle.

 

Äänestä mielestäsi parasta vaihtoehtoa kommentoimalla tähän julkaisuun valitsemasi vaihtoehdon numero ko. Facebook-julkaisuun. Äänestys on auki tämän päivän (maanantai 17.5.) ja huomenna arvotaan paikan päälle pääsevät katsojat äänestystuloksen osoittamalla tavalla.

Lue myös