Lauantaina paikallisottelu Pirkkahallissa

Tervetuloa Pirkkahalliin, kun Ilves kohtaa TPV:n harjoitusottelussa loppiaislauantaina 6.1. klo 14.30. 

Ilvekselle ottelu on talvikauden ensimmäinen, sitten harjoitukentille paluun. Joukkue on harjoitellut joulukuun alusta saakka ja tammikuun ensimmäisellä viikolla joukkueen harjoituksiin ovat 

liittyneet myös uudet sopimuspelaajat Jusif Ali, Matias Ojala, Eero Hyökyvirta, Ilari Mettälä, Diogo Tomas ja Tuomas Rannankari (kts. kuva).

Paikallisottelu TPV:tä vastaan sytyttää aina ja Ilves haluaa varmasti näyttää sarjatasojen välisen eron konkreettisesti. Harjoitusottelun luonteen mukaisesti kentällä tullaan näkemään suuri rotaatio pelaajistossa ja kaikki pelaajat saavat näyttää osaamistaan.  Ilves testaakin lauantaina kahta ulkomaalaispelaajaa: senegalilaiset Assane Mbodj ja Abdoulaye Ba liittyivät Ilveksen harjoituksiin mukaan tiistaina. 

Kakkosessa pelaava paikallisvastustaja TPV on jo pelannut yhden harjoitusottelun, kun se kohtasi Tampere Unitedin. Ottelussa TPV peluutti laajaa rinkiä uusia sopimuspelaajia ja testipelaajia, voittaen TamU:n 3-1. 

Tervetuloa Pirkkahalliin lauantaina. TIP-kahvio avoinna ja lipunmyynnin  yhteydessä on myynnissä pieni määrä fanituotteita. 

Otteluliput ovat kaikki 5€ ja ottelun tuotto tilitetään lyhentämättömänä HOPA-rahastoon. Lisätietoja HOPA-rahastosta, joka tukee  Ilves ry:ssä harrastavien jalkapallojunioreita stipendejä myöntämällä.

Ilveksen kausikortit eivät ole voimassa talven harjoituspeleissä ja Suomen Cupin otteluissa. Ottelu ei näy suorana netissä. 

Jarkko Wiss opastaa Pirkkahallin harjoituksissa Tariq Kazia ja Tatu Miettusta. Maalivahti Mika Hilander kävelee jo pois päin hakemaan torjuttua palloa.

Ilveksen talvikauden peliohjelma. Katso kaikki ottelut tästä 

Ottelut

Lue myös