Marco Matrone palaa täysillä harjoituksiin

_DSC0606

Ilveksen taival Suomen Cupissa päättyi perjantai-iltana, kun FC Haka kaatoi 5. kierroksen jännitysnäytelmässä keltapaidat rankkarikisassa. Ilveksen avausottelu Veikkausliigassa on edessä tasan viikon päästä lauantaina Kuopiossa.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kääntää katseet jo Veikkausliigaan ja iloitsee samalla tärkeän pelaajan saamisesta takaisin vahvuuteen. Nimittäin helmikuun lopulla silmänpohjan murtuman saanut ja samantien silmäleikkausessa käynyt Marco Matrone on tekemässä paluuta pelikentille.

”Cup-ottelun tappio tietysti harmittaa enkä ollut tyytyväinen peliesitykseemme. Meillä on tässä kuitenkin viikko aikaa harjoitella hyvin ja sitten aloitamme sarjakauden Kuopiossa. Olen erittäin tyytyväinen, että tärkeä keskikenttäpelaajamme Matrone on nyt saanut lääkäriltä luvan tulla täysillä mukaan harjoituksiin.”

”Se on samalla myös osoitus siitä, että Make on huolehtinut itsestään hienosti. Miehellä oli leikkauksen jälkeen paljon kipuja, mutta hän on pitänyt hyvää huolta itsestään. Matronen ammattimainen toiminta ja kuntouttaminen ovat myös hyviä esimerkkejä muille pelaajile.” kommentoi Wiss.

Matronen pelaajakortti TÄSTÄ.

Lue myös