Marco Matrone toipuu kovaa vauhtia silmävammastaan

matrone3

Täksi kaudeksi Suomen mestaruuden voittaneesta SJK:sta Ilvekseen 2+1-vuotisella pelaajasopimuksella siirtynyt Marco Matrone on esiintynyt alkukauden otteluissa erinomaisesti. 28-vuotias keskikenttämies on tuonut odotetusti johtajuutta kentälle ja koppiin.

Matrone sai helmikuun lopulla pelatussa ottelussa FC Hakaa vastaan vastustajan nappulatossusta osuman silmäänsä ja mies jouduttiin ottamaan vaihtoon. Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että hänen silmänpohja on murtunut ja edessä on leikkaus. Nyt Matrone on kuntoutumassa hyvää vauhtia.

”Silmänpohjassani oli murtumia. Leikkauksen jälkeen oli jonkin verran kipuja ja olin periaatteessa vuodepotilaana viikon ajan. Sen jälkeen kävelyä ja pyöräilyä, ja nyt olen tullut joukkueen mukaan hölkkäilemaan sekä hieman jo pallon kanssa kikkailemaan.”

”Jos kaikki menee nappiin, niin olen mukana sarja-avauksessa Kuopiossa muutaman viikon päästä. Se on tavoite, mutta toki tällaisten silmävammojen kanssa täytyy olla tarkkana. Mutta toivotaan, että olen takaisin pelikunnossa Veikkausliigan alkaessa” kommentoi Matrone.

Matronen pelaajakortti TÄSTÄ.

Lue myös