Marco Matrone: ”Tosi tärkeä voitto meille”

matrone

Ilves palasi perjantaina voittojen tielle, kun PK-35 Vantaa kaatui Tammelan stadionilla numeroin 2-0 (0-0). Tapahtumarikkaan ottelun molemmat maalit syntyivät toisen jakson alussa, kun Ilveksen nuoret Tuure Siira ja Mikael Soisalo osuivat. 

Otteluraportti TÄSTÄ.
Tilannekooste TÄSTÄ.

Ilveksen kokenut keskikenttäpelaaja Marco Matrone pelasi tuttuun tyyliin täydet 90 minuuttia vakuuttavasti keltapaitojen keskikentällä. Matrone oli tyytyväinen mies taisteluvoiton jälkeen.

”Tosi tärkeä voitto joukkueellemme! Tuossa oli jokunen tappio alla, niin oli tärkeää saada käännettyä tämä homma. Tämä oli sellainen taisteluvoitto. Oma pelimme ei koko ajan rullannut ihan toivomallamme tavalla, mutta toisaalta täytyy sanoa, että vastustajalla oli todella taitavia pelaajia kentällä.”

”Ensimmäinen jakso oli meiltä hieman tahmeaa ja olimme pari kertaa onnekkaitakin. Toki oli meilläkin pari erinomaista maalipaikkaa. Molemmilla joukkueilla oli avausjaksolla paljon hyviä tilanteita, mutta kumpikaan ei osunut. Toisen jakson alkuun saimme sitten tehtyä kaksi maalia, jonka jälkeen pelasimme mielestäni erittäin fiksusti.”

”PK-35 Vantaa on hyvä pallonhallintajoukkue ja meidän tekemien maalien jälkeen saimme otettua heiltä tilan pois viimeiseltä kolmannekselta. Sen jälkeen PK-35 sai pidettyä palloa ainoastaan meidän muodon ulkopuolella, eikä meillä ollut loppupelin aikana enää mitään suurempaa hätää. Tästä on mukava jatkaa eteenpäin” kommentoi Matrone.

02

— — —

Ilveksen seuraava kotimatsi lähestyy:
Ilves – FC Lahti ke 25.5. klo 18:30 Tammelan stadion.

Lue myös