Marco Matrone valmiina Liigacupin avaukseen

matrone3

Ilves aloittaa Liigacupin ottelunsa Kemissä tulevana viikonloppuna. Täksi kaudeksi Veikkausliigaan noussut PS Kemi isännöi Ilvestä lauantaina 30.1. kello 16:00 alkavassa ottelussa.

Viime lauantaina Ilves pelasi 2-2-tasapelin TPS:ää vastaan Pirkkahallissa noin 500 katsojan edessä. Äskettäin SJK:sta Ilvekseen siirtynyt 28-vuotias keskikenttäpelaaja Marco Matrone kommentoi nykytilannetta seuraavasti.

”TPS-ottelussa oli paljon hyviä asioita. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla meillä oli hyvä vauhti päällä ja olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja. Välillä löysimme toisemme tosi hyvin ja välillä taas tuntui, ettei löydetä ollenkaan. Mielestäni se oli aika tyypillinen tammikuinen peli.”

”Olen päässyt hyvin sisään joukkueeseen. Opin tuntemaan jätkiä koko ajan paremmin ja tottakai pelaaminenkin helpottuu sitä myötä jatkuvasti. Sekin on tullut nopeasti havaittua, että maalivahti Mika Hilander ei pidä koskaan suutaan kiinni pukukopissa.”

”Tulevana lauantaina on sitten vuorossa ensimmäinen virallinen peli, kun matkustamme PS Kemin vieraaksi. Tässä on hyvät tunnelmat ja odotan ottelua innolla. Kemi tulee olemaan varmasti vaikea paikka pelata. Meidän pitää kuitenkin keskittyä vain omaan peliin ja viedä sitä omaa pelaamistamme eteenpäin. Toivottavasti saamme Kemissä ehjän 90-minuuttisen.” kommentoi Matrone.

PS Kemi – Ilves la 30.1. klo 16:00 Arina Areena, Kemi.

—–
Matronen pelaajaesittely TÄSSÄ.
—–

Liigacupin ensimmäinen kotiottelu lähestyy:
Ilves – VPS la 6.2. klo 14:30 Pirkkahalli, Tampere.
Liput: 10€ / 8€ / 5€. Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

 

Lue myös