Marco Matrone valmiina sarja-avaukseen

matrone2

Ilves pelaa kauden 2016 ensimmäisen ottelunsa Veikkausliigassa lauantaina Kuopiossa, missä isäntäjoukkueena toimii KuPS. Ilveksen tärkeä keskikenttäpelaaja Marco Matrone tekee paluun kokoonpanoon.

28-vuotias Matrone loukkasi silmäänsä helmikuun lopulla ja kävi oitis silmänpohjaleikkauksessa. Nyt hän on harjoitellut jo tovin täysillä joukkueen mukana ja mies on Ilveksen kokoonpanossa lauantaina Kuopiossa.

”Kyllä tätä hetkeä on odotettu taas pitkään. Suomessa on pitkä pre-season ja kuitenkin kaikki tekeminen tähtää siihen, että kausi käynnistyy. Kun se 33 ottelun maraton alkaa, niin täytyy olla valmiina. Mielestäni olemme tehneet asioita hyvin ja harjoitelleet hyvin.”

”Olen nyt täydessä kunnossa. Kuusi viikkoa sitten sain tällin silmääni, jonka jälkeen kävin heti leikkauksessa, kuntoutin itseäni ja nyt viimeisen viikon ajan olen ollut täysillä treeneissä joukkueen mukana. Edellisestä pelistäni on se kuusi viikkoa, mutta on mahtavaa olla taas joukkueen mukana ja pelikunto tietysti kasvaa sitten pelatessa.”

”Liigacupissa pelasimme KuPSia vastaan, mutta silloin joukkue oli Tampereella varsin siipirikkoisena. Nyt heille on tullut monta uutta kovanluokan vahvistusta. KuPSilla on varmasti todella kovia yksilöitä, joiden kanssa pitää olla tarkkana” kommentoi Matrone.

KuPS – Ilves la 9.4. klo 16:00 Savon Sanomat Areena, Kuopio.
(IS Extra näyttää ottelun suorana lähetyksenä TÄSTÄ.)

Lue myös