Marius Noubissi Ilvekseen

Marius Noubissi liittyi Ilveksen riveihin sunnuntaina peliin valmistavissa harjoituksissa.

Ilves on solminut tämän ja ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Marius Noubissin kanssa

Marius Noubissi on 20-vuotias kamerunilaishyökkääjä, joka on viimeksi pelannut Portugalin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Gil Vicente -seurassa. Sunnuntaina Tampereella Ilveksen mukana ensimmäistä kertaa harjoitelleella Noubissillä on kokemusta myös kotimaansa sekä Tunisian pääsarjoista.

 – Marius on edustanut maataan junioritasolla. Kyseessä on röyhkeä kärkipelaaja, joka pystyy myös suojaamaan palloa ja pelaamaan selkä maalia kohden, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss tietää kertoa.

Ilveksen varatoimitusjohtaja Toni Hevonkorpi kertoo hankintojen taustoista:

– Uusien hankintojen taustalla vaikutti kolme tekijää. Joukkueen vahvistaminen loppukautta ajatellen, ensi kauden joukkueen rakentaminen sekä varautuminen mahdollisiin pelaajien siirtoihin ulkomaille vielä elokuun aikana.

– Suomen siirtoikkuna sulkeutui keskiviikkona, mutta Euroopassa siirtoikkuna on auki vielä kuun loppuun. Useasta pelaajastamme on ollut kiinnostusta maan rajojen ulkopuolella ja myös tämä vaikutti vahvasti haluumme tuoda kaksi pelaajaa sisään tässä vaiheessa kautta, Hevonkorpi kommentoi

Ilves siis vahvisti hyökkäysosastoaan kahdella hyökkääjällä siirtorajan viime hetkillä. Aiemmin Ilves uutisoi kiinnittäneensä lahjakkaan nuorten maajoukkuehyökkääjän Niklas Jokelaisen. Niin Jokelainen kuin Noubissi ovat edustuskelpoisia maanantain ottelussa HIFK:a vastaan.

Marius Noubissi, Kamerun

Syntymäaika 28.11.1996

Pelipaikka hyökkääjä

Pelinumero 45

Ilves – HIFK maanantaina 14.8. klo 18:30 Tammelan stadionilla. -> Ennakkoliput

Otteluisäntänä Ilves-HIFK-ottelussa:

Jubilee Oy – vuokraa astiat ja kalusteet
 
Ei ole yhdentekevää miten pöydän katat. Laadukkaat astiat ja kalusteet tekevät tilaisuudesta juhlavan ja näyttävän. 
On tärkeää valita kumppani joka näkee kokonaisuuden ja osaa suositella juuri teidän tilaisuuteenne soveltuvat tuotteet. 
Vuokraaminen on ekologinen ja vaivaton ratkaisu. Puhtaat ja kattausvalmiit astiat toimitetaan tilaisuuteenne ja noudetaan likaisena pois. 
Teille jää vain juhliminen!
 
Pohjoismaiden suurin alan toimija tarjoaa kattausvalmiit astiat sekä laadukkaat ja näyttävät kalusteet jopa 45000 hengen tilaisuuksiin. 
Toimituksemme kattavat koko Suomen. Toimipisteemme palvelevat teitä Helsingissä ja Tampereella.

Lue myös