Marjukka Mikkonen saarelta Tampereelle


Ilves vahvistaa jo ennestään vahvaa maalivahtiosastoaan Marjukka Mikkosella. Marjukka on pelannut jo useamman kauden naisten liigaa. Hän on urallaan edusti pitkään Kuopion Pallokissoja, josta hän siirtyi Åland Unitediin lainasopimuksella. Lainasopimuksen päätyttyä Mikkonen ja Åland United solmivat viime kauden mittaisen sopimuksen. Marjukan ja Ilveksen välinen sopimus kattaa kauden 2018 ja siinä on optio kaudesta 2019.

Treenasin ilveksen mukana loppusyksyn ja itelle jäi hyvä fiilis jo ekoista reeneistä lähtien. Hyvä valmennus, fasiliteetit kunnossa, joukkue jossa on hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta sekä kaikilla halu tehdä töitä joukkueen eteen ja menestyä. Vaikka en enää ihan nuori ole, niin näen että Tampereella on hyvät puitteet kehittyä eteen päin pelaajana. Opiskelujen harjoittelupaikka vielä löytyi Tampereelta, niin sopimuksen tekeminen oli luonteva ja hyvä valinta itselle. Odotan innolla et pääsen takaisin Suomen maaperälle ja Tampereelle antamaan oman panokseni.” kertoo Marjukka.

Marjukka on opintojen vuoksi Norjassa huhtikuuhun asti, harjoitellen paikallisen joukkueen mukana.

Pelaajasopimukset kaudelle 2018: Annika Laihanen, Isa Tuominen, Sanni Ojanen, Tuuli Enkkilä, Pipsa Saarilahti, Nea Nyrhinen, Roosa Tuominen, Kaisa Björn, Emmi Ristimäki, Julie Forss, Iida Laakkonen, Sara Inget, Aino Rasinen, Nea Lehtola, Eini Vesaniemi, Tuulia Mikkola, Roosa Ärväs, Jade Bergius, Kiira Kaivola, Selina Mustajoki & Marjukka Mikkonen

Lue myös