Otteluennakko: Ilves – FC Honka

Tulevana lauantaina 21.4.2018 kello 16.00 alkaen nähdään Kauppi 2:lle naisten liigan neljännen kierroksen. Ilveksen vieraaksi tulee hallitseva Suomen mestari FC Honka. Harjoituskaudella näiden joukkueiden välinen harjoitusottelu päättyi 5-0 Hongan voittoon.

Honka on aloittanut kauden vakuuttavasti. Kolmesta aiemmasta ottelusta heillä on kasassa täysi pistepotti ja maalierokin vakuuttava 11-0. Tässä valossa varmasti tullaan näkemään Kaupin tekonurmella vauhdikas ja viihdyttävä jalkapallo-ottelu.

Ilveksen leirissä ollaan sisuunnuttu kirelevän Pallokissa tappion jälkeen, ja takana onkin hyvä ja ennen kaikkea ehjä harjoitusviikko. Maanantain harjoituksissa joukkue käänsi katseen kohti tulevaa vastustajaa käytyään ensin läpi Pallokissa pelin ja asiat, joita voidaan kyseisestä pelistä ottaa mukaan tulevaan peliin.

Ilveksen vastuuvalmentajan Ville Väisäsen ajatuksia tulevasta pelistä: ”Kova matsi edessä. Honka viime vuoden mestarina on tietysti haluttu päänahka, mutta samalla varmasti vaikea voitettava. Meille tärkeää on saada onnistumisia ja sitä myöten uskoa omaan tekemiseen kahden tosi kirvelevän tappion jälkeen. Onnistuessamme meillä on kaikki mahdollisuudet myös Hongan kaatoon.

Lauantaina tullaan varmasti näkemään tiukkaa taistelua ja loppuun asti pelaamista, kun kotijoukkue hakee kauden avausvoittoa hallitsevasta mestarista. Tule kannustamaan Ilves voittoon.

Lue myös