Otteluennakko: Ilves – TPS

Ilves kohtaa lauantaina Naisten liigan ensimmäisen kierroksen ottelussa TPS:n. Ottelu pelataan Pirkkahallissa klo 13.30 alkaen.

Ilves ja TPS kohtasivat viimeisessä harjoitusottelussa, jossa Ilves oli TPS:ää parempi. Nyt kuitenkin on aika unohtaa edellinen ottelu ja siirtää katseet liigan aloittavaan otteluun. Molemmilla joukkueilla oli vielä kenraalipelissä parannettavaa, mutta saa nähdä mitä joukkueet ovat saaneet viikossa aikaiseksi.

Lauantaina päävalmentaja Väisänen tietää Ilveksen saavan vastaan kovan joukkueen: ”Mahtavaa, että kausi alkaa ja aletaan jälleen pelaamaan pisteistä. Uskon, että lauantaille on luvassa tasainen ja laadukas ottelu. Sellainen pelattiin jo edellisenä lauantaina, mutta nyt kun pelataan pisteistä niin toki se antaa oman lisäjännityksen molemmille joukkueille. Toivottavasti yleisö löytää Pirkkahalliin ja saadaan heti kauden alusta vahva kannattajien tuki siivittämään meidät hyvään kauteen.”

Viimeiset harjoitusviikot ennen sarjan avausta, Ilves on pystynyt harjoittelemaan hyvin. Talven joukkuetta vaivannut sairastelukierre näyttäisi olevan selätetty, ja lähes kaikki pelaajat ovat pystyneet treenaamaan suunnitellusti.

”On mahtavaa, että sarja-alkaa ja päästään jakamaan pisteitä. Joukkuueessa on ollut mahtava henki ja tekeminen ja uskon että olemme todella valmiita avaukseen. Avausottelusta tulee varmasti tasainen sillä myös TPS omaa hyvänjoukkueen ja lisämausteen otteluun tuo se että joukkueet kohtasivat vain viikko sitten joten tähän kamppailuun lähtiessä joukkueet tuntevat toistensa pelitavan.” kertoo Ilveksen kapteeni Kaisa Björn tulevasta ottelusta.

Tuuli Enkkilä puuttuu Ilveksen vahvuudesta, koska edustaa samaan aikaan Suomea U17-tyttöjen EM-jatkokarsinnassa Ranskassa.

Tervetuloa kannustamaan nuori ja nälkäinen petolauma kotivoittoon!

Lue myös