Päävalmentaja Wiss tyytyväinen vierasvoittoon Suomen Cupissa

wiss-ilves

Ilves voitti SalPan numeroin 0-2 (0-0) Suomen Cupin 4. kierroksen ottelussa Salossa lauantaina. Ilveksen molemmat maalit toisen jakson lopussa viimeisteli hyökääjä Antto Hilska.

Ilveksen vierasvoittoa oli todistamassa bussillinen kannattajia ja vieraskatsomo pitikin kovaa ääntä koko ottelun ajan. Ilves etenee 0-2-voitolla Cupin 5. kierrokselle, joka arvotaan tulevana maanantaina. Päävalmentaja Jarkko Wiss oli kokonaisuutena tyytyväinen otteluun.

”Tyypillinen Cup-ottelu, missä ylempisarjalainen hallitsee peliä ja vastustaja puolustaa tiiviisti. Mielestäni veimme hyvin peliä heti alussa, saimme palloa oikeille alueille ja pääsimme sinne maalintekosektorille, mutta liian usein viimeinen syöttö oli huolimaton tai väärin ajoitettu.”

”Meillä oli paikkoja ratkaista peli jo avausjaksolla, mutta siinä emme onnistuneet. SalPa taisteli todella hyvin ja teki ottelusta meille vaikean. Lisäksi SalPa sai toisella jaksolla yhden loistopaikan ja meidän onneksemme pallo pomppi tolpasta takaisin kentälle. Sen jälkeen saimme sitten tehtyä tarvittavat maalit.”

”Mielestäni ihan hyvä esitys meiltä, sillä jaksoimme pitää tempoa yllä läpi ottelun. Toki meille tulee edelleen liikaa helppoja syöttövirheitä ja pelinrakenteluvaiheessa liikaa helppoja pallonmenetyksiä. Olen silti tyytyväinen voittoon.” kommentoi Wiss.

salpa6

Ilves pelaa seuraavan kerran tulevana perjantaina harjoitusottelun:
Ilves – JJK pe 18.3. klo 15:00 Pirkkahalli, Tampere (vapaa pääsy).

Lue myös