Poikkeuksellinen sisäänkäynti ja pysäköinti Ilves – RoPS -ottelussa ensi lauantaina

Ilves kohtaa Suomen Cupin kotiavauksessa RoPSin. Ottelu pelataan Pirkkahallissa lauantaina 1.2. klo 14.30 alkaen. Pirkkahallissa järjestetään samaan aikaan Asta-messut 31.1.-2.2., joka aiheuttaa muutoksia alueen pysäköintiin ja ottelun sisäänkäyntiin.

Poikkeuksellinen sisäänkäynti ja pysäköinti

Pääovien kautta ei poikkeuksellisesti pääse otteluun, vaan saapuminen tapahtuu C- ja D-hallien välissä olevista lasiovista (kts. kuva). Otteluun tulijoille on järjestetty maksuton pysäköinti C-hallin takana olevalle hiekkakentälle. Muuten pysäköinti alueella on maksullinen. Jos pysäköinninvalvoja kysyy, kerro tulevasi katsomaan Ilveksen ottelua ja parkkimaksua ei silloin peritä.

Saapuminen julkisilla

Pirkkahallin oven edestä kulkee TKL:n linja numero 14 kaksi kertaa tunnissa. Linjan aikataulut löydät täältä.

Pääsyliput

Ennakkolippujen myynti otteluun on käynnissä. Tilaa omasi klikkaamalla tästä.

Lippujen hinnat:

  • Pääsylippu 10 eur
  • Lapset 7-15v. 5 eur
  • Kausikorttilaisen lippu 5 eur (Kausikortti oltava mukana otteluun saapuessa.)
  • Alle 7-vuotiaat ja Ilveksen juniorit seura-asuissa veloituksetta.

Kausikortilla pääsyliput puoleen hintaan

Ilveksen Veikkausliigan kausikortilla pääset otteluun puoleen hintaan. Kausikorttilaisena voit tilata lipun myös ennakkoon valitsemalla lipun tyypiksi ”Ilveksen kausikorttilainen”.

Jos Sinulla ei vielä kausikorttia ole, mutta haluat hyödyntää alennuksen jo ensi lauantain Suomen Cup -ottelussa, voit ostaa kausikorttisi Ilveksen toimistolta osoitteesta Rieväkatu 12 (Kalevan Prisman vieressä).

Lue myös