Ratinan uudistetussa ottelutapahtumassa uusia palveluita – Mukana Iron Pig, Konttikahvilat.fi ja Hodaripojat

Uusi ruokatori avataan Ratinan stadionin Laukonsillan puoleiseen päätyyn pääkatsomon viereen. Keskitämme katsojat pääkatsomoon ja sen ympäristöön, joten katsojien pääsy ruokatorille on erittäin helppoa. Alueella on myös erillinen anniskelualue laajentuneella juomavalikoimallaan sekä ihan vieressä fanimyyntipiste.

Iron Pig Food Companü

Iron Pig on ruokapalveluja tarjoava ruokarekka, joka operoi pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. Iron Pig tarjoaa asiakkaille laadukkaista raaka-aineista käsityönä valmistettuja Street Food -annoksia kuten erilaisia burgereita, hodareita ja ranskalaisia sekä useampien ruokalajien menukokonaisuuksia. Iron Pig vaalii alusta loppuun asti itsetehtyä ruokaa. Take away -pakkausmateriaalin suhteen pyritään aina käyttämään luontoystävällistä kierrätysmateriaalia sekä biohajoavia tuotteita.

Tutustu Iron Pig Food Companün palveluihin täältä.

 

Konttikahvilat.fi

Aamulehden järjestämä Tampereen paras kesäkahvila -äänestyksessä toiselle sijalle sijoittunut Aunessillan konttikahvila tarjoaa Ilveksen kotiotteluissa asiakkailleen itseleivottuja lihapiirakoita lähitilan raaka-aineista. Suurikokoisen noin 200g painavan lihapiirakan herkullinen salaisuus piilee alle 10% rasvaa sisältävässä ruoholla ruokitun naudan jauhelihassa. Riisiksi on valittu sushi-riisi pyöreän muotonsa ja irtonaisuutensa vuoksi. Maun kruunaa karamellisoitu punasipuli, sinapinsiemenet ja valkopippuri. Lihapiirakat ovat saatavilla myös vegaanisena!

Tutustu Konttikahvilat.fi:n palveluihin täältä.

 

Hodaripojat

Hodaripojat tarjoavat pienessä ja kätevässä myyntikärryssään suuria hodareita leipomon sämpylöihin mausteineen, pehmistä hillon ja strösseleiden kera sekä hattaraa. Hodaripojat tarjoaa lasten suosikkiherkkujen lisäksi viileitä juomia sekä kahvia.

 

Toivotamme uudet ravintoloitsijoita tervetulleeksi Ratinan kotiotteluihin! Mikäli kiinnostuit, käy tutustumassa Ilveksen ruokatoriin ja täytä hakemus niin olemme sinuun yhteydessä!

Lue myös