SuperPark ja Ilves yhteistyöhön

SuperPark ja Ilves potkaisivat yhteistyön käyntiin


SuperPark Särkänniemi ja Ilves ovat solmineet yhteistyösopimuksen. SuperPark Särkänniemi on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto. SuperParkista löytyvät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallissa odottavat skeitti- ja scoottialueet, Air Track -ilmavolttiradat ja trampoliinit. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa jalkapalloflipperin, lätkätutkan, baseballin ja koriksen kera. Seikkailualueella voi kiipeillä korkeuksiin, haastaa itseään SuperTrackilla tai mutkitella polkuautoradalla. SuperPark tarjoaa viihteellisen ja hauskan ympäristön aktiiviseen päivään niin perheille, kouluille, joukkueilla kuin yrityksillekin.

Yhteistyö tuo Ilveksen junioreille mahdollisuuden järjestää SuperParkissa palauttavia harjoituksia, päättäjäisiä tai esimerkiksi yhteishenkeä kohottavia tilaisuuksia. Yhteistyö tulee näkymään myös molempien tahojen viestinnässä.

SuperParkilla ja Ilveksellä yhteisiä tavoitteita

– Olemme innoissamme yhteistyöstä Ilveksen kanssa. Molemmat teemme aktiivisesti työtä lasten ja nuorten liikkumisen eteen, minkä lisäksi molemmat liikuttavat myös perheitä. Ilves on vahvasti eteenpäin menevä seura, jonka kehityksessä ja menestyksessä haluamme olla mukana. Yhteistyö on jo alkanut mukavilla yhteisillä tempauksilla ja tapahtumilla. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää! Nähdään kenttien laidalla ja katsomoissa, toivottaa SuperPark Särkänniemen Puistojohtaja Marika Räihä.

Tutustu SuperPark Särkänniemeen tarkemmin:
www.superpark.fi/puistot-ja-hinnat/puistot/sarkanniemi

Lue myös