TUCO: ”Ilves on perhe”

Ilves hankki SJK:ssa viime kaudella pelanneen Tucon riveihinsä talvikaudella. Pelimies on ottanut paikkansa joukkueessa ja iski upean voittomaalin viime lauantaina SJK:ta vastaan.

”Se ei ollut helppo peli. Ennen peliä satoi lunta, mutta menimme sinne luottavaisina. Teimme parhaamme. Oli mukava tehdä maali SJK:ta vastaan, koska voitimme ja saimme kolme pistettä ja halusin näyttää että olen vielä Tuco”, jutteli Tuco IlvesTV:lle hyväntuulisena.

”Ilves on kuin perhe. Olen sopeutunut nopeasti ja pelaajat ovat tehneet helpoksi sopeutua joukkueeseen. Nautin Tampereesta ja tämä on hieno kaupunki. Kiitos myös kaikille faneille tuesta.”

Ilves kohtaa lauantaina Rovaniemen Palloseuran Ratinan stadionilla.

Katso koko Tucon videohaastattelu Ilveksen Facebook-videolta.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filvesjalkapallo%2Fvideos%2F10154622306892945%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Veikkauksen vedonlyönnissä kaikki Veikkausliigan ottelut. Tästä linkistä suoraan päivän kertoimiin. (Tuet Ilvestä käyttämällä tätä linkkiä)


Uusi, upea Veikkausliigan kausi alkaa 5.4.2017. IS Extra tarjoaa sinulle nyt mahdollisuuden seurata KAIKKI Veikkausliigan ottelut netistä suorina lähetyksinä ja jälkitallenteina – ja vieläpä erityisen edulliseen kausikorttihintaan. Lähetykset ovat katsottavissa tietokoneella, tabletilla ja kännykällä, vaikkapa mökkilaiturin nokasta tai saunan terassilta! Ilveksen kotiottelut selostaa Mikko Aaltonen.

Tilaa IS Extra tästä linkistä.

Lue myös