Tuure Siira: ”Hienosti hoidettiin voitto kotiin”

siira

Ilves haki maanantai-iltana tärkeän vierasvoiton, kun PK-35 Vantaa kaatui numeroin 1-3 (0-3)Voitto oli Ilvekselle kolmas perättäinen ja samalla joukkue nousi jo sarjakolmoseksi! 

Erinomaista kautta pelaava Ilveksen 21-vuotias keskikenttäpelaaja Tuure Siira (kuvassa vasemmalla) pelasi Vantaalla täydet 90 minuuttia totutun vahvalla tasolla. Hienon matsin jälleen pelannut 22-vuotias laitapakki Felipe Aspegren (kuvassa oikealla) teki puolestaan uransa avausmaalin Veikkausliigassa. Siira oli pelin jälkeen yhtä hymyä.

”Ihan hyvä matsi meiltä ja mielestäni varsin kypsä esitys. PK-35 sai lopussa toki sen kavennusmaalin, jossa pelaamisemme oli löysää, mutta muuten oli hyvää tekemistä. PK-35 keskittyi puolustamiseen ja heillä oli nuoria jätkiä täynnä virtaa.”

”Kuitenkin hienosti hoidettiin voitto kotiin ja kyllä tässä minun hymystäkin näkee, että hyvältä tuntuu. Nyt vaan jatketaan samalla tavalla, niin ehdottomasti se voi riittää ainakin pronssille asti” kommentoi Siira.

Ilveksen seuraava ottelu pelataan Tammelan stadionilla heti tulevana perjantaina 16.9. klo 18:30 ja vastustajaksi saapuu VPS. Mitalikamppailu käy kuumana – tule Tammelaan kannustamaan Ilvestä!

— —
Ilves – VPS pe 16.9. klo 18:30 Tammelan stadion.

Portit ja palvelut auki klo 17:30. 
Facebook-tapahtuma.

LIPUT ENNAKKOON:
Netistä TÄSTÄ
Ilveksen toimisto, Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16). 
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35. 

02

Lue myös