Joukkueessa uutta puhtia JJK:ta vastaan

<blockquote class="instagram-media" data-instgrm-captioned data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"><div style="padding:8px;"> <div style=" background:#F8F8F8; line-height:0; margin-top:40px; padding:50.0% 0; text-align:center; width:100%;"> <div style=" background:url(data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACwAAAAsCAMAAAApWqozAAAABGdBTUEAALGPC/xhBQAAAAFzUkdCAK7OHOkAAAAMUExURczMzPf399fX1+bm5mzY9AMAAADiSURBVDjLvZXbEsMgCES5/P8/t9FuRVCRmU73JWlzosgSIIZURCjo/ad+EQJJB4Hv8BFt+IDpQoCx1wjOSBFhh2XssxEIYn3ulI/6MNReE07UIWJEv8UEOWDS88LY97kqyTliJKKtuYBbruAyVh5wOHiXmpi5we58Ek028czwyuQdLKPG1Bkb4NnM+VeAnfHqn1k4+GPT6uGQcvu2h2OVuIf/gWUFyy8OWEpdyZSa3aVCqpVoVvzZZ2VTnn2wU8qzVjDDetO90GSy9mVLqtgYSy231MxrY6I2gGqjrTY0L8fxCxfCBbhWrsYYAAAAAElFTkSuQmCC); display:block; height:44px; margin:0 auto -44px; position:relative; top:-22px; width:44px;"></div></div> <p style=" margin:8px 0 0 0; padding:0 4px;"> <a href="https://www.instagram.com/p/BXR6eA9hXRW/" style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">Baba Mensah #ilves #veikkausliiga #tampere #keltavihreä #tammela</a></p> <p style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px; margin-bottom:0; margin-top:8px; overflow:hidden; padding:8px 0 7px; text-align:center; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap;">Henkilön Ilves Edustus (@ilvesedustus) jakama julkaisu <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-08-02T05:36:19+00:00">1. 08ta 2017 klo 22.36 PDT</time></p></div></blockquote><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script async defer src="//platform.instagram.com/en_US/embeds.js"></script>

Mensah on kuin kotonaan

22-vuotias keskuspuolustaja Baba Mensah siirtyi vastikään ghanalaisesta Inter Allies FC:stä Ilvekseen tämän ja ensi kauden kattavalla sopimuksella. Debyytti tupsukorvien riveissä tapahtui viikko sitten VPS:ää vastaan Tammelassa. 0-0 päättyneessä ottelussa puolustus oli Mensahin johdolla murtumaton.

 – Olen erittäin tyytyväinen olooni Ilveksessä. Minut otettiin heti hyvin vastaan. Maanmieheni Reuben (Ayarna) ja Thomas (Agyiri) ovat kuin veljiäni. Heistä ja koko muusta joukkueesta on ollut paljon apua ja iloa, Mensah valottaa.

 – Nautin pelaamisesta, vaikka emme saaneetkaan kolmea pistettä ensimmäisessä pelissäni. Sain hyviä ohjeita valmentajalta ja halusin onnistua. Jalkapallossa on usein kyse tahdonlujuudesta. Pian tulemme jälleen voittamaan. Tärkeintä on nyt keskittyä seuraavaan peliin täysillä.

Uutta verta

Ilveksen edustusjoukkueessa pelaa useita oman juniorikoulun kasvatteja. Lisää on tulossa hyvää vauhtia. 3-vuotisen sopimuksen jo allekirjoittaneen Tariq Kazin (16) lisäksi tällä viikolla harjoituksissa ovat olleet mukana B-juniori-ikäiset Jesse Huhtala, Roope Huhtala sekä Janne-Pekka Laine. Huhtalan veljeskaksikon vanhempi osapuoli Jesse (17) kertoili tunnelmia liigarinkiin tutustumisesta.

 – Ei ollut mikään yllätys, että vauhtia näissä treeneissä riittää. Tilanteisiin tullaan kovaa ja pallollisena on vähemmän aikaa toimia. Parhaani teen ja sekin toki helpottaa, että on muita junioreita mukana. Veljellistä kilpailua myös.

 – Pelasin aiemmin Pirkkalan Jalkapalloklubissa. Pelasin muitakin lajeja, mutta futis vei voiton. Ilvekseen tultuani olen kehittynyt paljon. Saan uusia haasteita, kuten ykkösjoukkueen mukana harjoittelemisen. On mielenkiintoista seurata liigapelejä ja toivottavasti olen vielä joskus itsekin siellä kentällä.

Syyskauden rutistus alkaa

Päävalmentaja Jarkko Wiss on tunnettu Huhtalan tapaisten nuorten talenttien kehittäjänä. Hän myös tietää, että aikuisten tasolla tulos ratkaisee. Menestys pitää ansaita joukkueena.

 – Vedimme koko heinäkuun ilman tappioita. Totta kai olisimme halunneet enemmän voittoja, mutta olemme olleet peleissä hyvin mukana kovia vastustajia vastaan. Mikäli haluamme pysyä sarjan ylemmässä päässä, niin nyt pitää raapia täysiä pistepotteja. Elokuusta tulee tärkeä kuukausi, Wiss kertoo päättäväisenä.

 – Viime kerralla Jyväskylässä pelasimme surkeasti. JJK taisteli ja repi voiton koko porukan voimin. Meillä on paljon näytettävää. Vaaditaan aloitteellisuutta.

 – Jyväskyläläiset ovat tehneet hyviä viime hetken hankintoja ja parantaneet peliään. Pelityyliin kuuluu selkeä hyökkääjäkaksikko, Gaël Etock ja Saša Jovović ovat hyvän tason liigapelaajia. He osaavat luoda tilaa ja viimeistellä. Alempaa löytyy myös kokeneita pelimiehiä, joten tarkkana saamme olla, Wiss pohtii.

Alkaako elokuu voitonjuhlilla? Tervetuloa Tammelaan! -> Lipunmyynti


Ilves – JJK
La 5.8. klo 17.00
Tammelan stadion

Veikkauksen vedonlyönnissä kaikki Veikkausliigan ottelut.

Tätä linkkiä käyttämällä pääset suoraan päivän kertoimiin ja tuet samalla Ilveksen juniorityötä:
www.ilvesedustus.fi/veikkaus

Lue myös