Vertaisen maalihanat ja tunteet aukesivat

Tältä näyttää vapautunut maalituuletus. (kuva: Jimi Soinila)

 

Ilves voitti lauantaina nimivahvan Kuopion Palloseuran. 3–2-voittomaalin viimeisteli HJK-taustainen hyökkääjä Eetu Vertainen. Erityisen maistuvan maalista teki se, että Vertainen ehti olla kentällä vain 20 sekuntia ja hän viimeisteli komean täysosuman ensimmäisellä kosketuksellaan. KuPS-ottelun alla 22-vuotta täyttänyt nuorukainen on nyt pelannut seitsemän kilpailullista ottelua keltavihreissä, ja kuparisen rikkominen oli helpottava kokemus.

Tuntui aivan ***vetin hyvältä! En ehtinyt olla kauaa kentällä, kun pallo pomppi lähelle hieman yllättäenkin. Näin kuitenkin heti, että nyt on tilaa vetää. Tilaisuudet pitää hyödyntää ja onneksi meni sisään.

Siinä tunneryöpyssä luulin ottaneeni yhden kosketuksen haltuun, mutta minulle kerrottiin että maali tuli heti ensimmäisellä kosketuksella. En kyllä muista vastaavaa tehneeni aiemmin, Vertainen virnistää.

Voiton myötä Ilves kohensi asemiaan sarjataulukossa. Sijoitus on nyt neljäntenä tasapisteissä kolmatta sijaa miehittävän KuPS:n kanssa.

Mielestäni oli eheä esitys meiltä. Etenkin ekalla jaksolla pidimme palloa todella hyvin, jopa dominoimme peliä vastustajan pilkkuun asti. Siinä kävi harmittava vahinko, mutta emme luovuttaneet. Olen onnellinen koko jengin puolesta, ansaitsimme kolme pistettä.

Ihan kohtuullisesti on kausi alkanut. Yksi häviö, yksi tasuri ja kaksi voittoa. Tyytyväinen voi olla, etenkin tämä viimeisin oli kyllä iso voitto kotikentällä. Saatiin tästä uutta energiaa ja nyt on hyvä lähteä vielä parantamaan otteita, Vertainen päättää.

Vertaisen kolme kovaa:
ruoka: sushi
elokuva: Leijonakuningas
lämpimänä kesäiltana: grillaaminen hyvässä seurassa

Lue myös