Voittomaalin laukonut Tuure Siira: ”Tosi hyvä fiilis!”

_DSC7738

Ilves kaatoi hallitsevan Suomen mestarin SJK:n numeroin 2-1 (1-1) lauantaina Tammelan stadionilla yli 4000 katsojan edessä. Ilves nousi voitollaan sarjakolmoseksi. 

Ottelun voittomaalin laukoi 58. minuutilla Ilveksen keskikenttäpelaaja Tuure Siira. Erinomaisen syötön tarjoili hyökkääjä Antto Hilska. Täksi kaudeksi AC Oulusta Ilvekseen siirtynyt 21-vuotias Siira pelasi vahvan ottelun ja nuorukainen teki jo kauden kolmannen osumansa.

”Tosi hyvä fiilis! Kolmea pistettä lähdettiin hakemaan ja ne saatiin. Voitto oli melko kovan työn takana ja nyt ei voi olla muuta kuin tyytyväinen jätkien suoritukseen. Se voittomaaliini johtanut tilanne tuli aika nopeasti. Hilska sai sinne laidalle pallon ja hän pisti takatolpalle tosi hyvän pallon, josta ei voinut erehtyä. Iso kiitos Hilskalle!”

”Meidän pitää vaan jatkaa samalla tavalla kuin lauantaina. Täytyy jatkossakin tapella sarjapisteitä itsellemme, eikä omasta asenteesta saa antaa yhtään anteeksi. Meillä on hyvä joukkue ja pystymme voittamaan näitä pelejä” kommentoi Siira. 

Siiran pelaajakortti TÄSSÄ.


Ilveksen seuraava kotiottelu lähestyy. Varmista paikkasi!
Ilves – HJK su 17.7. klo 18:30 Tammelan stadion.
Liput ennakkoon TÄSTÄ.

_DSC7558

_DSC7747

Lue myös